Πάρκινγκ, ουρές, τουαλέτα…. Πόσο χρόνο χάνεις καθημερινά απ’ τη ζωή σου;;;

11:35 14/12/2019 - Πηγή: iPop

Τα πάντα, από το να ανεβάσεις μια φωτογραφία στα social media μέχρι να βρεις πού θα παρκάρεις, απορροφούν ενέργεια και πολύτιμο χρόνο. Αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσο μας «κοστίζουν» αυτά τα μικρά πράγματα στη ζωή μας. Καθημερινές δουλειές στη ζωή σου… πόσο χρόνο σου τρώνε;

Είναι πραγματικά σοκαριστικό αν αντιληφθείς πως οι καθημερινές δουλειές στη ζωή σου σου τρώνε πολύ χρόνο χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Πάρα πολύ χρόνο!

Είσαι έτοιμος να δεις πόσο χρόνο σπαταλάς σε καθημερινές

δουλειές στη ζωή σου;

Προσπαθώντας να κοιμηθείς

Όλα αυτά τα προβατάκια που μετράς… σου τρώνε χρόνο. Οι ειδικοί υπολόγισαν ότι οι άνθρωποι περνούν συνολικά 7 χρόνια στο κρεβάτι τους, προσπαθώντας να κοιμηθούν.

Μερικοί ειδικοί συστήνουν να σηκωθείς από το κρεβάτι αν δεν μπορείς να κοιμηθείς μέσα σε 20 λεπτά καθώς το να περιμένεις και να στριφογυρίζεις σε γεμίζει με άγχος. Καλύτερα να πιεις ένα ζεστό ρόφημα, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να ακούσεις μουσική και να χαλαρώσεις.

Ψάχνοντας πού να παρκάρεις…

© moreice45 / Reddit

Αυτό είναι ένα επώδυνο κεφάλαιο. Ψάχνεις πού να παρκάρεις, κάνεις κύκλους και κύκλους και κύκλους…

Κι αυτή η δραστηριότητα σου τρώει 248 μέρες από τη ζωή σου! Κι όμως… Μήπως τελικά να παίρνεις τα Μέσα; Ίσως κερδίζεις μερικές μέρες ζωής και λιγότερα νεύρα (μάλλον).

Ψώνια

Εντάξει εδώ έχουμε μια διαφορά ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες. Συγκεκριμένα για τις γυναίκες, όμως, σπαταλούν περίπου 8,5 χρόνια από τη ζωή τους στο shopping. 8,5 χρόνια κορίτσια… μήπως είναι πολλά;;; Πάρα πολλά;;

Δίαιτα

Photo: unsplash/Thought Catalog

Για πολλούς από εμάς η απώλεια βάρους είναι μια μάχη χωρίς τέλος. Κι αυτό ειδικά για τις γυναίκες. Σύμφωνα με μια έρευνα από το Diet Chef, οι γυναίκες ξοδεύουν 17 χρόνια από τη ζωή τους σε δίαιτες.

Και συνήθως αλλάζουν τη μια δίαιτα μετά την άλλη, σταματούν, ξεκινούν και πάλι από την αρχή!

Προετοιμασία για έξοδο

«Δεν είσαι ακόμα έτοιμη;;;»: Είναι μια ερώτηση που οι περισσότερες γυναίκες ακούμε σε καθημερινή βάση. Και οι έρευνες επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι οι άνδρες ετοιμάζονται πιο γρήγορα από τις γυναίκες.

Κατά μέσο όρο μια γυναίκα σπαταλά 136 μέρες από τη ζωή της με το να ετοιμάζεται (κι αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβάνει τις 287 μέρες με το να προσπαθεί να βρει τι θα φορέσει) ενώ ένας άνδρας χρειάζεται μόλις 46 μέρες για να ετοιμαστεί να βγει.

Σε αυτά τα μέρη του σπιτιού απαγορεύονται οι tech-συσκευές σου!

Γυμναστική

Μπορεί ο χρόνος που περνάς στο γυμναστήριο να σου μοιάζει με αιωνιότητα αλλά δεν είναι. Γυμναζόμαστε μόλις 1 χρόνο και 4 μήνες στη ζωή μας!

Κάθεσαι στην τουαλέτα

Photo: unsplash/Gilles Desjardins

Είναι κι αυτό ένα τελετουργικό. Λένε πως καθόμαστε στο κάθισμα της τουαλέτας 92 μέρες από τη ζωή μας. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι και αναπόφευκτο.

Και ορισμένοι άνθρωποι σπαταλούν περισσότερο χρόνο, αφού θα διαβάσουν μια εφημερίδα, ένα βιβλίο, θα παίξουν με το κινητό…

Αναμένοντας στην ουρά

Χάνουμε περίπου 235 μέρες από τη ζωή μας αναμένοντας σε μια ουρά. Στο αεροδρόμιο, στην τράπεζα, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες…. παντού!

Πόση υπομονή να έχουμε;;;

Διαβάστε επίσης:

Είσαι ψυχαναγκαστικός; Δες πόσες ώρες χάνεις απ’ τη ζωή σου!

Το άρθρο Πάρκινγκ, ουρές, τουαλέτα…. Πόσο χρόνο χάνεις καθημερινά απ’ τη ζωή σου;;; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάρκινγκ, Πόσο,parkingk, poso