Το δαχτυλίδι είναι πολύ mainstream… 8 διαφορετικές ιδέες για πρόταση γάμου!

19:06 13/12/2019 - Πηγή: iPop

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε φανταστεί έστω μια φορά στη ζωή μας το να ντυθούμε νυφούλες. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει να μας κάνει κάποιος πρόταση γάμου! Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο έχουν δείξει ότι δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα πρόταση γάμου για να παντρευτούμε! Μετά απ’ αυτή τη μικρή παρένθεση, μπαίνουμε στο θέμα μας. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πρόταση γάμου κλασικά με δαχτυλίδι κι άλλοι που θέλουν να το ζήσουν λίγο διαφορετικά. Μ’ αυτά τα διαφορετικά θα ασχοληθούμε και θα σου δείξουμε 8 διαφορετικές ιδέες για πρόταση γάμου, μερικές

εκ των οποίων δεν σου είχαν περάσει ποτέ απ’ το μυαλό!

Οι περισσότεροι που διαλέγουν κάτι διαφορετικό για πρόταση γάμου δεν είναι λόγω του ποσού που κοστίζει ένα δαχτυλίδι, αλλά λόγω του ότι θέλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή λίγο πιο προσωπική και ιδιαίτερη!

Είμαστε σίγουροι πως ανάμεσα σ’ αυτές τις ιδέες θα βρεις κάποιες που θα μιλήσουν και στη δική σου καρδιά!

8 διαφορετικές ιδέες για πρόταση γάμουΒραχιόλι- φυλαχτό

Μπορείτε να φτιάξετε το βραχιόλι- φυλαχτό ή γούρι που σας ταιριάζει, να το προσαρμόσετε στη σχέση σας, να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς και να το φοράτε και οι δύο μια ζωή!

Δαχτυλίδι σε κολιέ

Είναι ένας τέλειος τρόπος που συνδυάζει την παράδοση με το κάτι διαφορετικό. Υπάρχει το στοιχείο του δαχτυλιδιού, αλλά το κολιέ το κάνει να φαίνεται τόσο φρέσκια ιδέα!

Κοσμήματα Birthstone

Οι πολύτιμοι λίθοι Birthstone είναι συνήθως λιγότερο κοστοβόροι από τα διαμάντια, ενώ εξακολουθούν να είναι πολύ εντυπωσιακοί!

PixabayΑεροπορικά εισιτήρια

Πηγαίντε διακοπές κάπου μαγικά και πες το πολυπόθητο «ναι» σ’ έναν εξωτικό προορισμό που μόνο το δαχτυλίδι δεν θα σκεφτείς ότι σου λείπει!

Έργο τέχνης

Εάν είστε λάτρεις της τέχνης, είναι η απόλυτη ιδέα για την πρόταση γάμου! Θα βάλετε το προσωποιημένο έργο τέχνης στο σπίτι σας και θα σας ακολουθεί όσα σπίτια κι αν αλλάξετε ως ζευγάρι!

Χειρόγραφες επιστολές

Αυτή η ιδέα απευθύνεται κυρίως σ’ όσους προγραμματίζουν πολύ καιρό πριν την πρόταση γάμου. Οι επιστολές μπορούν να γράφουν διάφορες όμορφες αναμνήσεις που δημιουργείτε μαζί, αλλά και λόγος που αγαπάς το άλλο σου μισό!

sandalsweddingblog.comΔαχτυλίδι τατουάζ

Για την πρόταση, απλά δώσε στη σύντροφό σου ένα χαρτί με τις πληροφορίες του ραντεβού στο τατουατζίδικο που θα πάτε να κάνετε τατουάζ τις βέρες σας!

Κουτάκι δαχτυλιδιού

Εάν το τρολ είναι το στοιχείο της σχέσης σας, μπορείς να αγοράσεις ένα κουτάκι για δαχτυλίδι, αλλά να βάλεις μέσα κάτι άλλο που σε εκφράζει για να της κάνεις την πολυπόθητη πρόταση γάμου!

Πάρε και μερικές ιδέες από έναν απίστευτο τύπο!

Της έκανε πρόταση γάμου για έναν ολόκληρο μήνα κι εκείνη δεν το ήξερε!

Το άρθρο Το δαχτυλίδι είναι πολύ mainstream… 8 διαφορετικές ιδέες για πρόταση γάμου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα