Η γυναίκα πίσω απ’ τα πιο αγαπημένα νυφικά μας λέει τις τάσεις για το 2020!

20:46 13/12/2019 - Πηγή: iPop

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ονειρευτεί τον γάμο τους. Έχουν ονειρευτεί το νυφικό τους, την ιδιαίτερη και πολύ προσωπική μέρα. Και οι περισσότερες έχουν κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη στέκεται δίπλα σε αυτές τις γυναίκες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. 

Η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη και ο Οίκος Karaververis εδώ και 50 χρόνια υποστηρίζουν τις γυναίκες και βρίσκονται στο πλευρό των ζευγαριών που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Κάνουν την ημέρα της νύφης αξέχαστη, αντλούν χαρά από τη λάμψη και την ικανοποίηση στα μάτια της.

Η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη μιλά στο iPop.gr για τον Οίκο που φέτος κλείνει τα 50 χρόνια, κάνει έναν μίνι απολογισμό λίγο πριν κλείσει η χρονιά και μας λέει τις τάσεις για το 2020!

Τι σημαίνει για την Όλγα Καραβερβέρη ένα νυφικό;Για την Όλγα Καραβερβέρη ένα νυφικό είναι μια μικρή ιστορία αγάπης. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που ετοιμάζεται να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της με τον άνθρωπο που αγαπά. Για εμένα ένα νυφικό λέει αυτή την ιστορία και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας ζωής για την γυναίκα που το φορά.Ποια είναι η πηγή έμπνευσης σας;Η πηγή έμπνευσης μου είναι πάντα η ίδια η νύφη, ο τρόπος που φαντάζεται τον εαυτό της τη μέρα του γάμου της, η εποχή που θα τελεστεί ο γάμος και φυσικά το ίδιο το ζευγάρι και η αύρα που εκπέμπει και εισπράττω ως σχεδιάστρια.

Πείτε μας λίγα λόγια για την exclusive 2020 bridal collection;Οι προτάσεις της Exclusive 2020 bridal collection είναι στυλ και θηλυκότητα. Θέλω οι νύφες μου να έχουν υπεροχή και κομψότητα. Σε αυτό το πνεύμα επέλεξα αέρινα υφάσματα, μεταξωτά μικάντο μέχρι και επιβλητικά γοργονέ, λεπτεπίλεπτα κεντήματα, πολυτελείς δαντέλες, παιχνίδια με διαφάνειες και λεπτομέρειες προσαρμοσμένες για να κολακεύουν τον μεσογειακό γυναικείο σωματότυπο. Η κομψότητα, η λιτές πολυτελείς γραμμές και ο λαμπερός ρομαντισμός απαρτίζουν την καινούρια νυφική collection του οίκου μας.Ποιες είναι οι τάσεις στη μόδα που θα κυριαρχήσουν το 2020;Οι προτάσεις του Οίκου μας!!! Οι κομψές και απλές γραμμές, τα πολυτελή υφάσματα και φυσικά όποια και αν είναι η τάση της μόδας μια γυναίκα πρέπει πάντα να φορά ένα ρούχο που αναδεικνύει το προσωπικό στυλ και την προσωπικότητα της. Η μεγαλύτερη τάση της μόδας και το άπαν της κομψότητας είναι να επιλέγουμε ρούχα που ξεχωρίζουν γιατί εμείς οι ίδιες τα φοράμε.

Σε μια πρόβα νυφικού ποια συναισθήματα κυριαρχούν;Ικανοποίηση και συγκίνηση όταν βλέπω τη χαρά στα μάτια της νύφης αλλά και των ανθρώπων που την συνοδεύουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το χαμόγελο και το γνήσιο «ευχαριστώ» της νύφης που κατάφερα να κάνω το όνειρο της πραγματικότητα.Ποιες είναι η βασικές αρχές με τις οποίες πορεύεστε στη δουλειά σας;Ήθος, τιμιότητα, αξιοπρέπεια, σεβασμός και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου. Και εργατικότητα …. Καθώς η δουλειά μας δεν είναι μια απλή διεκπεραιωτική υπόθεση. Πραγματεύεται πολύτιμες ανθρώπινες και οικογενειακές στιγμές τις οποίες έχουμε υποχρέωση να τις αντιμετωπίσουμε σαν να είναι δικές μας προκειμένου να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες των πελατισσών μας.

Ποια ήταν η πιο όμορφη συνεργασία που είχατε από το ξεκίνημα σας μέχρι και σήμερα.Η αλήθεια είναι πως στα 30 χρόνια που είμαι στο χώρο έχω τόσες πολλές συνεργασίες που πλέον δεν μπορώ να τις μετρήσω αλλά ούτε και να ξεχωρίσω καθώς κάθε συνεργασία είναι για έμενα μια νέα ιστορία ένα νέο κεφάλαιο της δουλειάς μου από το οποίο αντλώ χαρά, συγκίνηση και ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα μαθαίνω πάντα κάτι καινούργιο. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω θα ήταν ο γάμος ενός πολύ αγαπημένου μου προσώπου που τα λαμπερά της μάτια όταν είδε το νυφικό της είναι κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μου.

Όταν ήσασταν μικρή είχατε ονειρευτεί το γάμο σας;Όταν ήμουν μικρή είναι ονειρευτεί να γίνω γυμνάστρια. Αλλά μάλλον κάπου βαθιά μέσα μου είχα ονειρευτεί το γάμο μου καθώς αγάπησα και παντρεύτηκα πάρα πολύ νέα τον Αργύρη Καραβερβέρη που η οικογένεια του είχε τον Οίκο Νυφικών Καραβερβέρη. Έτσι, λοιπόν, κάπως η μοίρα με έστειλε σε ένα μαγικό χώρο που κάθε γυναίκα ονειρεύεται.

Πώς νιώθετε που συνεχίζετε το έργο του ιστορικού Οίκου Karaververis;Περήφανη και πολύ συγκινημένη και ελπίζω να φανώ αντάξια της ιστορίας του που πρέπει να σας πω ότι φέτος κλείνει 50 χρόνια και ετοιμάζει στις νύφες πολλές εκπλήξεις.Ποιες συμβουλές θα δίνατε σε μια μέλλουσα νύφη;Να είναι ήρεμη, να εμπιστευτεί τον Οίκο που θα επιλέξει και να μην κάνει καμία έκπτωση στο όνειρο της. Είναι μέρα της και πρέπει να την πραγματοποιήσει όπως την έχει φανταστεί και ονειρεύεται. Στον Οίκο Karaververis κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Τι θα συμβουλεύατε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας;Να κυνηγήσει το όνειρο του. Να ενημερώνεται, να διαβάζει και δουλεύει σκληρά, να μην απογοητεύεται, να μην τα παρατά εύκολα και να αντιμετωπίσει το όνειρο του σαν ένα μωρό που θα το μεγαλώσει, θα το αναθρέψει σε έναν ενήλικα που θα μεγαλουργήσει.

Το άρθρο Η γυναίκα πίσω απ’ τα πιο αγαπημένα νυφικά μας λέει τις τάσεις για το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα