Παππάς: Αποκάλυψε πότε θα αναρτηθεί η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες

08:05 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Μέσα σε μια επεισοδιακή ομιλία, η οποία καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω της συγκέντρωσης της ΑΝΤΡΑΣΥΑ και της ΛΑ.Ε., ο Νίκος Παππάς έκανε γνωστό το πότε θα αναρτηθεί η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η προκήρυξη, λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας θα αναρτηθεί στο opengov σε δημόσια διαβούλευση σε 15 μέρες.

Ο κ. Παππάς επανέλαβε τη θέση ότι η Νέα Δημοκρατία

έφερε μεγάλες καθυστερήσεις στη διαδικασία λόγω του ότι κωλυσιέργησε σχετικά με την σύσταση του ΕΣΡ, αποσκοπώντας στο να μην κατατεθεί ο νόμος, «αλλά τώρα, μετά από 25 χρόνια θολού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, το σκηνικό αλλάζει».

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό πεδίο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο Νίκος Παππάς σχολίασε:

Εμείς θέλουμε σχήματα οικονομικά βιώσιμα, γιατί εάν δεν είναι οικονομικά βιώσιμα, έχουν οικονομικές τρύπες και αυξημένες δανειοδοτήσεις, ασκώντας πιέσεις στο πολιτικό σύστημα να παρέμβει στις τράπεζες. Εκεί βρίσκεται η ρίζα και η απαρχή της αλληλεξάρτησης μεταξύ πολιτικού συστήματος, τραπεζικού συστήματος και τηλεοπτικών μέσων

Ο Υπουργός Επικρατείας δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για θέματα ασφαλείας. Είπε ότι πρόκειται για ένα ολίσθημα, λέγοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενη τα τελευταία γεγονότα επιθυμεί να στρέψει τα βλέμματα από τη συζήτηση για θέματα Δικαιοσύνης και διαφθοράς.

Επεισόδια πριν την ομιλία

Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΛΑ.Ε. συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο όπου έγινε η ομιλία του Ν. Παππά στην περιοχή του Ζωγράφου και διαμαρτύρονταν για το ασφαλιστικό και τις πολιτικές λιτότητας. Ορισμένοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο χώρο, με την αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσει.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του iPop για τις τηλεοπτικές άδειες.

Photo: Lefteris Partsalis / SOOC

The post Παππάς: Αποκάλυψε πότε θα αναρτηθεί η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα