Διαβεβαιώσεις Κυβέρνησης ότι το βάρος θα μεταφερθεί στα υψηλά εισοδήματα

22:48 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τις διαβεβαιώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού ότι θα προστατευτούν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, και ο Τρύφωνας Αλεξιάδης τονίζει ότι το βάρος θα μεταφερθεί στα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για δίκαιες και λογικές επιβαρύνεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι θα προστατευτούν τα χαμηλότερα εισοδήματα.

Ο κ. Αλεξιάδης υπογράμμισε ακόμα ότι διαψεύδονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με φόρο σε ενοίκια που δεν έχουν εισπραχθεί, αλλά και σε αναδρομική φορολόγηση των εισοδημάτων του 2015.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

ενημέρωσε, τέλος, ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους δανειστές για το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα, αλλά και για εκείνο του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, όπως επίσης και για το σχέδιο νόμου σχετικά με την εθελοντική αποκάλυψη των αδήλωτων κεφαλαίων.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό κανένα αίτημα για περικοπές στις κύριες συντάξεις καθώς αυτό δεν είχε συμφωνηθεί το Καλοκαίρι.

Photo: Nick Paleologos / SOOC

The post Διαβεβαιώσεις Κυβέρνησης ότι το βάρος θα μεταφερθεί στα υψηλά εισοδήματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαβεβαιώσεις Κυβέρνησης,diavevaioseis kyvernisis