Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2019)

08:00 20/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2019):Κριός

Έντονα συναισθηματικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας δώσει σημαντικά οικονομικά οφέλη και θα κρατήσει χρόνια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανανεώσετε την σχέση σας με τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο και αυτό θα γίνει πολύ εύκολα αντιληπτό από τους άλλους.

Ταύρος

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσφέρετε με μεγάλη χαρά την βοήθεια σας τόσο στους αγαπημένους σας όσο και στους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε ουσιαστικά  με την εμφάνιση σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

Καρκίνος

Γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του  Σκορπιού με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας ωθήσει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες στην προσπάθεια σας να ξεχωρίσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση είτε με διαφορά ηλικίας, είτε με ένα άτομο το οποίο δεν θα λέει πολλά λόγια αλλά τα συναισθήματα του θα τα δείχνει με τις πράξεις του.

Λέων

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις τόσο στα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, όσο και στα ζητήματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένειας σας. Το αποτέλεσμα θα είναι, μετά από αυτές τις παρεμβάσεις σας, η καθημερινότητα σας να βελτιωθεί σημαντικά.

Παρθένος

Ιδιαίτερα κοινωνικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους και τους συνεργάτες σας, και να τους καταπλήξετε με τον τρόπο που το έχετε σχεδιάσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε με πράξεις στον /στην ερωτική σας σύντροφο ότι είστε έτοιμοι να περάσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Ζυγός

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της  οικογένειας σας, και να τους δείξετε ότι μπορείτε να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διαφυλάξετε την ερωτική σας ζωή από τα κακόβουλα σχόλια.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο σας  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δείξετε σε όλους ότι πίσω από αυτό το γοητευτικό πρόσωπο κρύβεται ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να υλοποιεί τις υποσχέσεις που δίνει .

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι  του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο το οποίο είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει επαγγελματικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο θα έχετε αρκετά χρόνια διαφορά.

Υδροχόος

Το πρόγραμμα της εβδομάδας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να οργανώσετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα και την εικόνα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς, ενώ για να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό να κινηθείτε και παρασκηνιακά.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ για να το πετύχετε δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε στην δημιουργία μιας σχέσης μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον με γνώμονα την προσωπική σας εξέλιξη και επιτυχία.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα