H Jennifer Aniston δεν είναι η μόνη celebrity που είχε fake account στο Instagram!

20:36 19/10/2019 - Πηγή: iPop

Κι όμως, η Jennifer Aniston είχε fake account στο Instagram πολύ πριν δημιουργήσει τον official λογαριασμό της ή αλλιώς αυτόν που «έσπασε» το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η εβδομάδα άνηκε κι επίσημα

στην Jennifer Aniston. Η αγαπημένη ηθοποιός έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και μερικά 24ωρα αργότερα κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες και να γίνει το account που έχει αποκτήσει πιο γρήγορα απ’ όλους μέχρι στιγμής 1 εκατομμύριο followers!

Αυτά ήταν όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, γιατί την Τετάρτη η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο talk show του Jimmy Kimmel και μας αποκάλυψε ότι δεν είναι τόσο νέα στον κόσμο του Insta όσο μέχρι και σήμερα ξέραμε.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η Jennifer Aniston είχε fake account στο Instagram ή όπως το αποκάλεσε η ίδια «stalker account» πολύ προτού φτιάξει τον επίσημο λογαριασμό της.

Χαρακτηριστικά, η ίδια ανέφερε στον Kimmel ότι όταν σκεφτόταν να φτιάξει Instagram, αποφάσισε ότι θα ήταν καλή ιδέα να ξέρει πώς λειτουργεί ακριβώς ο κόσμος των social media.

Και θα αναρωτιέσαι πόσοι ακόμη celebrities θα έχουν κάνει το ίδιο με την Aniston και η αλήθεια είναι ότι φανταζόμαστε ότι είναι αρκετοί. Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχει αναφερθεί ότι είχαν κρυφούς προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram πολύ πριν δημιουργήσουν τους επίσημους.

Κι αυτοί δεν ήταν οι μόνοι, καθώς και η Jennifer Lawrence σε συνέντευξή της στο InStyle είχε δηλώσει ότι δεν έχει δημόσιους λογαριασμούς στα social media, αλλά είναι online ως “ηδονοβλεψίας”. «Βλέπω, αλλά δεν μιλάω», είχε αναφέρει τότε η ίδια.

Πρόκειται για την ακρίβεια και στις δύο περιπτώσεις για ενός είδους «finsta», ένας δευτερεύων λογαριασμός στο Instagram, όπου οι χρήστες αναρτούν φωτογραφίες που δεν θέλουν να ανεβάσουν στους κύριους λογαριασμούς τους. Ανάμεσα σε αυτούς τους χρήστες, αξίζει να αναφέρουμε ότι ανήκουν μεταξύ άλλων και η Sophie Turner, η Ariana Grande και ο Justin Bieber και φανταζόμαστε ακόμη άλλοι τόσοι που δεν μας το αποκαλύψουν ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Aniston πήρε τη θέση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Photo: Just Jared

Το άρθρο H Jennifer Aniston δεν είναι η μόνη celebrity που είχε fake account στο Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα