Πανεύκολες και θρεπτικές μπάλες ενέργειας με φιστίκια Αιγίνης που δεν χρειάζονται ψήσιμο!

17:00 27/2/2022 - Πηγή: iPop

Οι προετοιμασμένες ενεργειακές μπάλες είναι μια εξαιρετική επιλογή πρωινού ή σνακ για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτή η συνταγή περιέχει φιστίκια Αιγίνης που είναι μια πλήρης φυτική πρωτεΐνη, η οποία παρέχει και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα.

Όχι μόνο τα φιστίκια είναι μια καλή πηγή φυτικών πρωτεϊνών και φυτικών ινών, αλλά περίπου το 90% των λιπών που βρίσκονται στα φιστίκια είναι επίσης ακόρεστα, για μια τριάδα θρεπτικών συστατικών που μπορεί να σε βοηθήσουν να μείνεις χορτάτος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά συστατικά για φυσική ενέργεια, αυτές οι μπάλες που δεν χρειάζονται ψήσιμο είναι μια γρήγορη και εύκολη επιλογή που θα λατρέψει όλη η οικογένειά σου!

Νιώθεις πώς χάνεις την ενέργειά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας; Σου βγήκαμε τα πιο νόστιμα energy bites

Συνταγή για μπάλες ενέργειας με φιστίκια Αιγίνης: Υλικά1 φλιτζάνι βρώμη 1 φλιτζάνι χουρμάδες χωρίς κουκούτσι3/4 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος ψητά & αλατισμένα1/2 φλιτζάνι βούτυρο ξηρών καρπών 1/4 φλιτζάνι τσιπς μαύρης σοκολάτας1/4 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1 πρέζα αλάτιΠώς να φτιάξεις αυτήν την συνταγή για μπάλες ενέργειας με φιστίκια ΑιγίνηςΠρόσθεσε 1/4 φλιτζάνι από τα φιστίκια Αιγίνης στο μπλέντερ. Προσθέστε το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης και όλα τα άλλα συστατικά στον επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν καλά.Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό και χτυπάμε ξανά.Βάζουμε το μείγμα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ.Πλάθουμε το μείγμα σε μπάλες και τις κυλάμε στα υπόλοιπα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης για να καλυφθούν.Τοποθετούμε τις μπάλες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν το σερβίρουμε και φυλάμε έως και 7 ημέρες στο ψυγείο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πανεύκολες και θρεπτικές μπάλες ενέργειας με φιστίκια Αιγίνης που δεν χρειάζονται ψήσιμο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανεύκολες, Αιγίνης,panefkoles, aiginis