O Matthew McConaughey μέσα σε 30 δευτερόλεπτα μας πείθει να μείνουμε σπίτι

17:36 31/3/2020 - Πηγή: iPop

O Matthew McConaughey μέσα σε 30 δευτερόλεπτα μας πείθει να μείνουμε σπίτι, στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα προς το κοινό του.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο Twitter του ένα video διάρκειας 30 δευτερολέπτων, με το οποίο παροτρύνει τον κόσμο να τηρήσει τις οδηγίες των ειδικών για αυτοπεριορισμό και να παραμείνει στο σπίτι, δείχνοντας συνέπεια.

Στο video, βλέπουμε απ’ τη μια πλευρά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να

εργάζεται εντατικά και να μάχεται καθημερινά για τις ανθρώπινες ζωές, ενώ από την άλλη φαίνεται η καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι.

Ο ηθοποιός μας δείχνει δραστηριότητες, όπως η κηπουρική και η μαγειρική, και τονίζει πως πρέπει όλοι να μένουμε μέσα για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του ιού, με τον οποίο είμαστε σε πόλεμο.

Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα. Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι. Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό. Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Μείνετε σπίτι

Το video του Matthew McConaughey:

war with a virus #stayhome pic.twitter.com/zE7AdLij5x

— Matthew McConaughey (@McConaughey) March 30, 2020

Δες στον χάρτη τα κρούσματα ανά τον κόσμο.

Δες ακόμα:

Ο Matthew McConaughey άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα: «Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τον Trump» (Video)

Το άρθρο O Matthew McConaughey μέσα σε 30 δευτερόλεπτα μας πείθει να μείνουμε σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα