Πάμε στο Σύνταγμα για να γκρεμίσουμε τους τοίχους που έχουμε υψώσει ανάμεσα μας

17:22 11/9/2017 - Πηγή: iPop
Πάμε στο Σύνταγμα για να γκρεμίσουμε τους τοίχους που έχουμε υψώσει ανάμεσα μας το μεθεπόμενο Σάββατο και να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία οπτικής επαφής ενός λεπτού.

Δυστυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία όπου η ανθρώπινη επαφή κοντεύει να εξαφανιστεί. Απορροφημένοι από την εικονική πραγματικότητα στην οποία πλέον επενδύουμε όλο μας σχεδόν το χρόνο, έχουμε ξεχάσει πώς να ερχόμαστε πιο κοντά με τον συνάνθρωπο μας.

Έτσι, φέτος η Ελλάδα

λαμβάνει μέρος στο διεθνές «πείραμα» οπτικής επαφής ενός λεπτού.

Το event θα λάβει χώρα στο Σύνταγμα, το Σάββατο 23/9/2017 και ώρα 17.00 για να γκρεμίσουμε τους τοίχους που έχουμε υψώσει ανάμεσα μας και να συνδεθούμε σιωπηλά για ένα λεπτό.

Το The World’s Biggest Eye Contact Experiment 2017 Participants είναι μια πρωτοβουλία των The Liberators International που θα λάβει χώρα σε πάνω από 400 πόλεις ανά τον κόσμο και η συμμετοχή σας θα βοηθήσει να δημιουργήσουν ένα διεθνές βίντεο που θα περνάει μήνυμα ειρήνης και αληθινής ανθρώπινης επαφής.

Η ιδέα είναι απλή:Θα υπάρχουν πινακίδες που θα γράφουν «Πώς χάθηκε η ανθρώπινη επαφή? Μοιραστείτε 1 λεπτό οπτικής επαφής να μάθετε….»Θα υπάρχουν στρωματάκια γιόγκα και μαξιλάρια για να κάτσει ο κόσμος που θα ενδιαφερθεί (από τους περαστικούς) και να βιώσει την εμπειρία της μονόλεπτης οπτικής επαφής.Χαλαρώστε και αφεθείτε στο βλέμμα κάποιου άλλου…κοιτάξτε πίσω στα μάτια αυτό το άτομο που σας κοιτά. Μόλις δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον αποδοχής και αγάπης, το άτομο που έχετε απέναντι σας θα νιώσει τη σύνδεση.Είναι σημαντικό να εγγραφείτε επίσημα αν θέλετε να λαμβάνετε νεότερα σχετικά με την εκδήλωση και πληροφορίες από….τα παρασκήνια.

Facebook event.

Το άρθρο Πάμε στο Σύνταγμα για να γκρεμίσουμε τους τοίχους που έχουμε υψώσει ανάμεσα μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα