Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι Έλληνες celebrities έστειλαν μηνύματα αγάπης και σεβασμού

19:56 8/3/2021 - Πηγή: iPop

8 Μαρτίου. Μια μέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες αυτού του πλανήτη. Μια μέρα αφιερωμένη στον αγώνα για ίσα δικαιώματα. Οι Έλληνες celebrities για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έγραψαν μηνύματα αγάπης και σεβασμού για το γυναικείου φύλο.

Φέτος, αυτή η μέρα έρχεται σε μια περίοδο όπου το ελληνικό #metoo μας έχει συγκλονίσει. Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, γυναίκες και άνδρες βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για τις δικές του τραυματικές εμπειρίες, δίνοντας δύναμη σε όλα τα θύματα οποιασδήποτε μορφή βίας. Τώρα, δεν φοβόμαστε. Τώρα, νιώθουμε

πιο δυνατές.

Και φυσικά, ο σεβασμός, η αγάπη και ο αγώνας για ίσα δικαιώματα κυριαρχεί στα φετινά μηνύματα των Ελλήνων celebrities για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Πάμε να τα δούμε, ένα προς ένα και να τα χειροκροτήσουμε.

Τα μηνύματα των celebrities για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Σοφία Μπεκατώρου

«Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες.. Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε. Δεν την θέλω. Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.

Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι. Αγκάλιασέ με μόνο αν το νιώσεις. Άκουσέ με, όπως δεν τόλμησες ποτέ και δεν πειράζει, μην μου χαρίσεις κάτι σήμερα, γιατί θέλω να ζω την κάθε μέρα κι όχι αυτήν που μου όρισες εσύ. Αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν θα λάβετε κανένα τριαντάφυλλο και που σήμερα έλαβα εγώ εξαιτίας σας!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Bekatorou (@sofiabekatorou)

Ζέτα Δούκα

«Η ζωή μου όλη περιστοιχίζεται από ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Γυναίκες που με έμαθαν να σέβομαι, να διεκδικώ , να αγωνίζομαι γι αυτά που πιστεύω, να φροντίζω τους γύρω μου, να ονειρεύομαι , να υλοποιώ τα όνειρα μου!
Γυναίκες που πάσχιζαν να χωρέσουν στο κοστούμι που τους έραψαν οι πατριαρχικές κοινωνίες και κάποιες από αυτές , κατάφεραν να το σκίσουν.
Δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε οι γυναίκες. Για να το καταφέρουμε όμως , χρειάζεται να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΕΣ.
Τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί , τα πιο δύσκολα , συνέβησαν επειδή ενωθήκαμε καποιες γυναίκες με κοινούς στόχους και μεγάλο πάθος.

Ναι, οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε. Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινή γραμμή σε αυτά που διεκδικούμε.
Μόνο ενωμένες μπορούμε να έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να πείσουμε την κοινωνία να εφαρμόσει την ισότητα που γράφεται στους νόμους.
Βεβαίως , οπως όλα τα σημαντικά, ειναι και θέμα εκπαίδευσης.
Αν διδάξουμε στα παιδιά μας την αποφασιστικότητα, το δικαίωμα σε κάθε όνειρο, την αναφαίρετη προσπάθεια για κάθε επαγγελματικό προσανατολισμό, την αξιοκρατία ως κριτήριο κατάκτησης ενός στόχου , την καταργηση στερεοτύπων και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βάλει έναν θεμέλιο λίθο για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας έχει ξεχωριστή σημασία για μένα.
Νοιώθω πως είμαστε πιο ενωμένες και αγαπημένες από ποτέ.
Σας ευχαριστώ και σας υποσχομαι πως αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν θαύματα!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Μαίρη Συνατσάκη

«Πιο πολλή αλήθεια για τις γυναίκες. Λιγότερη πίεση να ταιριάξουν σε μικρά κουτάκια που εξυπηρετούσαν για αιώνες την κοινωνία. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη συμπόνια. Πιο πολύ οι εαυτές μας. Πιο πολύ μαζί. Όλες μας μαζί. Σας αγαπάω γυναίκες και σας ευγνωμονώ για τους δρόμους που ανοίγετε για εμένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Έλενα Χριστοπούλου

«Η αγάπη κάνει θαύματα.
Μεγάλο ποσοστό της δύναμής μας οφείλεται στις γυναίκες που έχουμε δίπλα μας. Σε εκείνες που μας αγαπούν χωρίς πρέπει και γιατί.
Χρόνια Πολλά σε όλες μας
@vassia_kostara εμπνευση
@vassiliki_roussou ελευθερια
@valiahtz_ ελπιδα
@klelia_andriolatou αναζητηση
@ilianapapageorgiou χαρα
@penelopeanastasopoulou αγαπη
@yvonini δυναμη
@keisi φρεσκαδα
@evelina γλυκα
@christina.kanellopoulou πνευμα
@danai_barka ζωντανια
@katerinakaravatou καρδια (μονο στο video αυτο λειπεις αλλα εισαι παντα εδω)
@mazarama ηρεμη δυναμη
@artemisk14 Σαγαπω εως τον ουρανο»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou)

Αθηνά Οικονομάκου

«Happy women’s day
..3 χρόνια πρίν έγκυος στον Μαξιμακο μου
Η γυναίκα είναι πλάσμα ιερό που αξίζει σεβασμό…τόσοι πολλοί ρόλοι..σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, ερωμένη, κόρη ,αδερφή, φίλη…είμαστε σπάνιες και αξίζουμε πολλά, μην το ξεχνάτε κορίτσια Κι εσείς οι άντρες να μας αγαπάτε και να μας φροντίζετε και να μας τιμάτε γιατί αυτό πάνω απ´όλα τιμάει εσας τους ίδιους! Το πιό σημαντικό όλων ομως είναι να σεβόμαστε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας και να στηρίζουμε η μια την άλλη
Χρόνια μας πολλά ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Μιχάλης Μαρίνος

«Πισω απο καθε γυναικα που δε φοβαται..βρισκεται ο εαυτος της! Happy Women’s Day! No Fear girls!
“Behind every woman who’s not afraid …is herself”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Marinos (@michalis_marinos_official)

Νατάσσα Μποφίλιου

«Είμαι γυναίκα και σήμερα ΠΟΝΑΩ.
Πονάει το δέρμα μου, πονάνε τα μάτια μου. Χθες ήμουν αγόρι που το χτυπούσε η μπατσαρία. Αύριο θα είμαι εσύ που σου ανοίγουν το κεφάλι σε απεργία κι ίσως μεθαύριο να είμαι ένας στίχος που γράφτηκε από αίμα σε μια πλατεία. Δεν ξέρω πόσες μορφές έχω να πάρω, πόσες μορφές έχω γεννήσει.
Το μόνο που ξέρω είναι οτι θα παλεύω σαν γυναίκα μέχρι να νικήσουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial)

Σίσσυ Χρηστίδου

«Μαμά… η σπουδαία αυτή εκδήλωση της γυναικείας φύσης..
Τι υπέροχη μέρα για να έχεις γενέθλια…
Χρόνια πολλά μαμά μου…
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και όσα συμβολίζουν…
Χρόνια δυνατά»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Σάκης Ρουβάς

«Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα σας, τις αγκαλιές, τα γέλια που μοιραζόμαστε και την αγάπη που νιώθω όποτε σας αντικρίζω.
Είστε πλάσματα μοναδικά, που γιορτάζουν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Μυριέλλα Σαββίδου

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Τα Κορίτσια Δεν Αποφασίζουν Απλά να Μισήσουν τα Σώματά τους.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ.

Διδάξτε στα κορίτσια σας να αγαπήσουν το σώμα τους και τον εαυτό τους από μικρά, ούτως ώστε να μπορέσουν να έχουν την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ που χρειάζεται για να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει, επαγγελματικά, ερωτικά, οικογενειακά και κοινωνικά.

Ένα Κορίτσι Μπορεί να Γίνει Ότι Θέλει Φτάνει να Έχει Αυτοπεποίθηση Και Να Το Πιστέψει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριέλλα Σαββίδου (@mariellasavvides)

Γιώργος Χρανιώτης

«Τώρα κοιμάσαι και το πιο πιθανό είναι ότι θα ξυπνήσεις και θα μου πεις ότι δεν έπρεπε ν ανεβάσω αυτή την φωτογραφία ,αλλά κάποια άλλη και μπλα μπλα μπλα ….Θα μου γκρινιάξεις λίγο μάλλον και μετά μπορεί και να με πάρεις αγκαλιά ….Αλλά εσύ είσαι ακόμα το κορίτσι μου κι ας έγινες γυναίκα (τώρα ειδικά που είσαι και μάνα ).Όταν οι Oasis τραγουδούσαν *I don’t believe that anybody, feels the way I do, about you now* δεν κατάλαβα ότι το γράφαν για μένα.Και για σένα .Ούτε ότι θα σε γνωρίσω και θα σε κάνω γυναίκα μου.Γυναίκες όλου του πλανήτη ,γυναίκες όμορφες ,πονεμένες ,κακοποιημένες ,χαρούμενες και μπερδεμένες ,γυναίκες ερωτευμένες ,μόνες ή και χωρισμένες ,επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ στην παγκόσμια μέρα της γυναίκας να υπάρχετε και να μας αγαπάτε .Αφού όμως πρώτα ευχηθώ στην παγκόσμια γυναίκα μου.Στην δίκη μου γυναίκα .Χρόνια σου πολλά αβασκαντήρι μ´(ω ναι ,με απόστροφο)».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official)

Λεωνίδας Κακούρης

«Δυνατή γυναίκα δεν είναι εκείνη που δεν κλαίει. Δυνατή γυναίκα είναι εκείνη που κλαίει, νιώθει αδύναμη για λίγο και μετά σηκώνεται και πολεμά ξανά».

Ένα μήνυμα για κάθε γυναίκα εκεί έξω!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι Έλληνες celebrities έστειλαν μηνύματα αγάπης και σεβασμού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, ημερα της γυναικας, μηνυματα, μηνυματα αγαπης, σας ευχαριστώ, no fear, sakis rouvas, θες, instagram, sofia, οφείλεται, video, λειπεις, παντα, γυναικα, βρισκεται, εαυτος, happy, fear, woman, απεργια, sakis, rouvas, αυτοπεποιθηση, oasis, official, ipop, google, απεργια οσε, απεργια υπα, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, απεργια 8 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, απεργια μμε, www.google.gr, αθηνα, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, Ημέρα της μητέρας, χρανιωτης, η ζωη ειναι ωραια, κοινωνια, instagram, ipop, γυναικα, θαυματα, θεμα, μητερα, ονειρα, ονειρο, πιεση, φωτογραφια, oasis, αγαπη, αγκαλια, αρθρο, αιμα, αξιζει, αλληλεγγυη, απλα, αυτοπεποιθηση, αφιερωμενο, βλεμμα, βρισκεται, γινει, δερμα, δυναμη, δειτε, δικη, εαυτος, εγκυος, υπαρχει, ελευθερια, επρεπε, ερχεται, ζωη, ζωη μου, θες, λειπεις, μαμα, ματια, μορφη, παντα, οφείλεται, παιδια, παθος, παμε, πιο πολυ, ρολοι, σεβασμος, σωμα, σοφια, φυλο, φυσικα, φτανει, αντρες, αγκαλιες, αγορι, αγωνας, αιωνες, ανηκει, δικαιωμα, δικαιωματα, fear, γελια, για σενα, happy, κοιμασαι, no fear, official, woman, rouvas, sakis rouvas, sakis, sofia, σωματα, θελω να, θεματα, υπεροχη
Τυχαία Θέματα