Γιατί η Rebel Wilson είναι η έμπνευση που χρειαζόμαστε

19:24 14/6/2021 - Πηγή: iPop

Το σώμα της Rebel Wilson έχει μεταμορφωθεί τους τελευταίους μήνες καθώς η ίδια έβαλε στόχο να χάσει τα περιττά κιλά και να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πλέον, που έχει χάσει περίπου 30 κιλά, δεν σταματάει την προσπάθειά της και εξακολουθεί να κάνει υπενθυμίσεις στον εαυτό της και τους γύρω της.

Στη νέα της ανάρτηση, υπενθυμίζει σε όλους μας τη σημασία της γυμναστικής, της ενυδάτωσης και της τροφοδοσίας του σώματος με “καύσιμα”.

Η star

βρήκε μια φόρμουλα που λειτούργησε καλά για εκείνη τον τελευταίο χρόνο, και υπενθυμίζει στον εαυτό της να διατηρήσει αυτό το lifestyle καθώς απολαμβάνει μια πιο υγιή ζωή.

Το αστέρι του Pitch Perfect έγραψε ένα σημείωμα για τον εαυτό της, ενθαρρύνοντάς τον να περάσει τη δύσκολη στιγμή τώρα και να διατηρήσει τη σκληρή δουλειά της.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Wilson γυρίζει αυτήν την περίοδο την επερχόμενη ταινία Senior Year, στην οποία πρωταγωνιστεί ως μαζορέτα που ξυπνά μετά από 20 χρόνια που ήταν σε κώμα και προσπαθεί να επιστρέψει στο γυμνάσιο και να διατηρήσει τη δημοτικότητά της. Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από το σετ και τα ταξίδια της – συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών στο Λονδίνο και τη Φλόριντα – τις τελευταίες εβδομάδες, και πρόσφατα έδειξε την απώλεια βάρους της σε μια φωτογραφία με μαγιό από μια παραλία.

Το αστέρι του Hustle είπε στο People τον Φεβρουάριο ότι πέτυχε τον στόχο της όσον αφορά τα κιλά, αλλά δεν εστιάζει τόσο πολύ στους αριθμούς.

Εξακολουθώ να μου μοιάζω. Μου αρέσουν οι καμπύλες μου, απλώς σε μια πιο υγιεινή εκδοχή. Αυτός ήταν ο στόχος μου

Η διαδικασία στην οποία μπήκε την έκανε να συνεδητοποιήσει ότι ήταν emotional eater και να το ξεπεράσει.

Έδινα απλά φαγητό στον εαυτό μου. Ταξίδευα στον κόσμο και είχα ένα χαοτικό lifestyle και ο τρόπος μου να διαχειριστώ την πίεση μερικές φορές ήταν τρώγοντας παγωτό και brownies, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν συμπεριφερόμουν στον εαυτό μου με αγάπη. Τώρα, θα φάω επιδόρπιο μια με δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είναι η καθημερινότητα

Και αφού είχε ονομάσει το 2020 ως «Έτος Υγείας», η Wilson προσπαθεί να διατηρήσει τις αλλαγές που έκανε και στον τρόπο ζωής της το 2021, δίνοντας έμπνευση και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ναι, λοιπόν, το σώμα της Rebel Wilson έχει μεταμορφωθεί, αλλά δεν είναι αυτό που μας απασχολεί. Αυτό που θαυμάζουμε δεν είναι η απώλεια βάρους που κατάφερε, αλλά η αφοσίωση στον σκοπό της και η αγάπη που έδειξε προς τον εαυτό της!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί η Rebel Wilson είναι η έμπνευση που χρειαζόμαστε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα