Όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει

19:30 6/9/2014 - Πηγή: iPop

Κάθε drama queen που σέβεται τον εαυτό της χτυπάει το πόδι κάτω και πατάει τις τσιρίδες. Κάθε άντρας πολλά βαρύς που σέβεται τον εαυτό του χτυπάει το πόδι στο τραπέζι και υψώνει τη φωνή. Είναι η αρχή ενός κλασικού ερωτικού καβγαδακίου από αυτά που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Ακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους, κατά τις οποίες εκτοξεύονται βρισιές, παρατραβηγμένοι χαρακτηρισμοί και τασάκια/ πιάτα. Φυσικά, ξεθαύονται απωθημένα και αναμνήσεις από το παρελθόν: «ναι, αλλά

το 2012…». Πόρτες χτυπάνε, κάποιος κλαίει, κάποιος πάει να φύγει, κάποιος τον σταματάει. «Σε παρακαλώ, γύρνα πίσω, δεν το εννοούσα». Η σκηνή κλείνει με make – up sex.

Breaking news: Αυτά συμβαίνουν στις ταινίες. Ναι, η τέχνη μιμείται τη ζωή, αλλά να θυμάσαι ότι στον κινηματογράφο όλα μεγεθύνονται. Το κουραστικό και το αδιέξοδο, όμως, είναι όταν η ζωή μιμείται τις ταινίες. Δηλαδή, ειδικά οι γυναίκες έχουν την τάση να σκέφτονται τον εαυτό τους σαν την πρωταγωνίστρια ταινίας του Ταραντίνο ή αρχαίας ελληνικής τραγωδίας κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Βουρκωμένο ύφος όλο απόγνωση, φωνές χωρίς λόγο και αιτία, έντονες χειρονομίες, πείσματα. Και μεγάλα λόγια. Που θα πάρεις πίσω στη συνέχεια.

Άλλα μάντεψε: όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Ναι, πιθανώς θα τα ξαναβρείτε, ναι θα συνεχίσετε να αγαπιέστε, ναι το make-up sex ενδεχομένως θα είναι πολύ καλό, αλλά ένας καβγάς ισοδυναμεί με ένα βαρύ φορτίο που δεν θες να φορτώσεις στη σχέση σου. Για να στο πούμε απλά: ένας καβγάς σε πολύ δραματικούς τόνους μπορεί να σου φανεί αμελητέος εκείνη τη στιγμή αλλά δεν παύει να αποτελεί μια ρωγμή στη σχέση σου. Μπορεί το οικοδόμημά της να μην σπάσει κατευθείαν, αλλά αυτές οι μικρές ρωγμές φέρουν πλήγματα που με τον καιρό μπορεί να επηρεάσουν περισσότερο από όσο νομίζεις.

The post Όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα