Ξέρεις γιατί οι γάτες κάθονται πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή;

15:30 6/9/2014 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές οι γάτες κάνουν περίεργα πράγματα. Και δεν είναι μόνο η δικιά σου που τα κάνει. Γενικότερα οι γάτες κάθονται πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και θα λέγαμε ότι το απολαμβάνουν. Μπορούν να περάσουν ώρες ατελείωτες αράζοντας σε αυτή την αγαπημένη τους θέση και φυσικά να μη σε αφήσουν να κάνεις τη δουλεία σου.

Γιατί, όμως, οι γάτες κάθονται πάνω στο πληκτρολόγιο;Οι γάτες είναι πονηρές! Έτσι, ένας λόγος για τον οποίο αποφασίζουν να κάνουν αυτή τους την κίνηση είναι για να μη σε αφήνει να δουλέψεις. Η γάτα σου, θεωρεί πως αν το κάνεις αυτό θα σε εμποδίσει από το να περάσεις χρόνο
μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου και θα σε κερδίσει. Θα περάσεις μαζί της τον ελεύθερο σου χρόνο και θα απολαύσει την παρέα σου.Τους τραβούν την προσοχή όσα βλέπουν. Όχι αν δεις τη γάτα σου προσηλωμένη στον υπολογιστή σου δεν άρχισε το διάβασμα. Απλά απολαμβάνει τα χρώματα που βλέπει μπροστά της και ειδικά ξετρελαίνεται να κυνηγάει το ποντίκι. Της φαίνεται περίεργη η κίνηση που κάνει το βελάκι του ποντικιού σου και θέλει να το ακολουθεί σε κάθε του κίνηση. Το ίδιο θα δεις πως θα κάνει και όταν του βάλεις να δει ένα βίντεο με μύγες. Δοκίμασε το και θα δεις τις αντιδράσεις της!Τους αρέσει η ζέστη. Οι γάτες αγαπούν τα ζεστά μέρη και έτσι ο υπολογιστής είναι το ιδανικό μέρος για αυτές. Πολλές φορές η ζέστη τις κάνει να ηρεμούν τόσο πολύ που μπορούν μέχρι και να κοιμηθούν πάνω στον υπολογιστή σου.

The post Ξέρεις γιατί οι γάτες κάθονται πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα