Γίνε ο απόλυτος μαχητής στο Kritika

14:32 6/9/2014 - Πηγή: iPop

Ετοίμασε τα όπλα σου (τα δάχτυλα σου) και φόρα τη πανοπλία σου (πιτζάμες) και γίνε ο απόλυτος μαχητής στο Kritika: Chaos Unleashed. Μια εφαρμογή, που μπορείς να κατεβάσεις στο Play Store και στο App Store.

Αν θέλεις να γίνεις ο τσαμπουκάς της παρέας, αλλά σου λείπουν τα μπράτσα, τότε βγάλε το άχτι σου στο Kritika. Ένα RPG

παιχνίδι, το οποίο θα αναδείξει το ταλέντο σου, εάν και εφόσον έχεις και θα σε βάλει στη θέση του απόλυτου μαχητή. Προσπάθησε να εξοντώσεις όλους τους εχθρούς σου, με τα skills σου και τη καλή σου τεχνική.

Στο Kritika μπορείς να γίνεις Berseker ή Cat Acrobat. Η πρώτη κατηγορία βασίζεται καθαρά στην αντοχή και δύναμη, ενώ η δεύτερη στην ευελιξία και στη ταχύτητα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει. Με λίγα λόγια ή θα γίνεις ο πορτιέρης ενός μαγαζιού (Berseker) ή αυτός, που «πιστόλιασε» γιατί δεν είχε λεφτά και τρέχει σαν τρελός για να σωθεί (Cat Acrobat).

Επειδή, όμως, δεν είμαστε μόνο αιμοδιψείς αλλά έχουμε και στιλιστική άποψη, μπορείς να φτιάξεις την εμφάνιση και τη γκαρνταρόμπα του ήρωα σου, ανάλογα με τα γούστα σου. Μην φανταστείς τις πιο τρελές ιδέες και εσύ, απλά πράγματα. Τέλος, το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις Craft και να δυναμώνεις το χαρακτήρα σου, όσο πιο πολύ μπορείς.

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το παιχνίδι, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

The post Γίνε ο απόλυτος μαχητής στο Kritika appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα