Όταν μιλάμε για κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα, εννοούμε ακριβώς αυτό!

17:16 30/12/2019 - Πηγή: iPop

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα απ’ το iPop.gr έχεις πάρει αρκετές συμβουλές για τη σωστή διακόσμηση του σπιτιού σου τα Χριστούγεννα. Τώρα ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Ήρθε η ώρα να δεις μερικά πραγματικά κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Το κλίμα των ημερών είναι γιορτινό. Σ’ όποιο σπίτι και να μπαίνεις βλέπεις (μάλλον) υπέροχους στολισμούς! Δεν κουράστηκε λίγο το μάτι σου; Δεν θες

να δεις κάτι και να πεις «δεν θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό στο σπίτι μου»;;

Επειδή ξέρουμε αυτή τη βαθιά ανάγκη σου, προσπαθήσαμε να βρούμε μερικά πραγματικά άσχημα δέντρα και πετύχαμε μερικά διαμαντάκια που αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου! Γιατί Χριστούγεννα χωρίς λίγο κιτς δεν είναι Χριστούγεννα!

Είσαι έτοιμος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει; Εμείς σε προειδοποιήσαμε ότι θα πονέσουν τα μάτια σου, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο με δική σου ευθύνη!

Κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Ξεκινάμε με κάτι που δεν είναι κιτς, αλλά είναι πραγματικά άσχημο και δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στη λίστα!

Αυτό είναι πραγματικά ένα κιτς χριστουγεννιάτικο δέντρο και βρίσκεται επάξια στη λίστα μας. Δεν ξέρουμε από πού να πρωτοξεκινήσουμε, ξέρουμε ο άνθρωπος που σκέφτηκε να το φτιάξει πρέπει λίγο να κοιτάξει τι τραύματα του έχει αφήσει η παιδική του ηλικία…

Ένα ακόμα δέντρο που μπήκε στην καρδιά μας είναι το παρακάτω. Είναι άσχημο. Όχι τόσο άσχημο βέβαια. Σίγουρα όλοι μας έχουμε δει χειρότερα! Αλλά αυτές οι φουντίτσες μας παρακάλεσαν να μπουν στη λίστα!

View this post on Instagram

I am sitting here on the floor, not because I wish to photograph my bush

Keywords
Τυχαία Θέματα