Ιδέες για δώρα για το παιδί σου τις γιορτές που δεν είναι παιχνίδια!

16:57 30/12/2019 - Πηγή: iPop

Είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών και ένας απ’ τους βασικούς λόγους είναι τα δώρα κάτω απ’ το δέντρο! Τι δώρο να πάρεις, όμως, στο παιδί σου φέτος που θα το ενθουσιάσει αλλά δεν θα είναι για ακόμα μια φορά παιχνίδι; Εμείς μαζέψαμε μερικές ιδέες για δώρα για το παιδί σου που θα το κάνουν να σκάσει ένα τεράστιο χαμόγελο!

Φυσικά και θα του πάρεις κάποιο παιχνίδι που ξέρεις ότι θέλει καιρό, αλλά τι άλλο μπορείς να βάλεις κάτω απ’ το δέντρο που ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα;

Ιδέες για δώρα για το παιδί σου τις γιορτές που δεν είναι παιχνίδια!Kουμπαράς

Είναι ένας τέλειος

τρόπος να μάθεις στο παιδί σου από μικρό να κάνει αποταμίευση ενώ εάν πάρεις ένα αγαπημένο του σχέδιο, για παράδειγμα κάποιο ζωάκι, θα χαρεί πολύ! Τύλιξε τον κουμπαρά σε μια όμορφη συσκευασία και μόλις ανοίξει το δώρο του εξήγησέ του πώς ακριβώς λειτουργεί και για ποιο σκοπό του τον πήρες!

Μουσικό όργανο

Εάν το παιδί σου έχει δείξει ότι έχει κλίση προς τη μουσική ή έχει εκφράσει την αγάπη του προς κάποιο συγκεκριμένο όργανο, γιατί να μην είναι αυτή η έκπληξή του για φέτος; Θα χαρεί και θα ξεκινήσει να μαθαίνει ένα μουσικό όργανο, το οποίο θα του αλλάξει τη ζωή και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, ενώ θα βρει ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι!

Pexels

Μικρά tips που θα κάνουν τα παιδιά σου να περάσουν υπέροχα τα Χριστούγεννα.

Υδρόγειος σφαίρα

Μπορεί να βλέπεις πλέον τα πάντα στο Google Maps και στο Google Earth, αλλά για το παιδί σου θα είναι πολύ χρήσιμο να έχει μια κυριολεκτικά σφαιρική άποψη για τον κόσμο με μια υδρόγειο σφαίρα. Είτε είναι ακόμα στην ηλικία του νηπιαγωγείου είτε στο δημοτικό, η υδρόγειος σφαίρα θα αναπτύξει τα skills του ενώ η Γεωγραφία θα του φανεί πολύ πιο εύκολη! Μπορείτε να παίζετε μαζί διάφορα παιχνίδια και να μάθει τον κόσμο με ευφάνταστους τρόπους!

Ρολόι

Εάν το παιδί σου είναι στην ηλικία που μαθαίνει ή θα αρχίσει να μαθαίνει την ώρα ένα επιτραπέζιο ρολόι ή ένα ρολόι για το χέρι του, είναι το τέλειο δώρο για εκείνο αυτές γις γιορτές!

Είδη χειροτεχνίας

Οι κατασκευές είναι μια απ’ τις πιο δημιουργικές απασχολήσεις για τα παιδιά! Πάρε διάφορα είδη χειροτεχνίας και δείξτου πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να φτιάξετε μαζί και πόσες κατασκευές μπορεί να δημιουργήσει πειραματιζόμενο με αυτά που του πήρες ως δώρο!

Δες κι αυτό το πολύ ενδιαφέρον video:

Τι δώρα επιθυμούν παιδιά φτωχών οικογενειών, συγκινητικό πείραμα (video)

Το άρθρο Ιδέες για δώρα για το παιδί σου τις γιορτές που δεν είναι παιχνίδια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα