Τι παρατήρησες πρώτο; Το τεστ για κάθε πτυχή της ζωής σου!

15:48 30/12/2019 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με τον Hermann Rorschach, τον δημιουργό δημοφιλών και πολύ αγαπητών tests, τα πράγματα που ένας άνθρωπος βλέπει πρώτα σε μια εικόνα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό απ’ τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Το test χαρακτήρα που θα σε εκπλήξει.

Οι αφηρημένες εικόνες μπορούν να επισημάνουν τα πράγματα που βρίσκονται στο μυαλό των ανθρώπων, καθώς και ν’ αποκαλύψουν ορισμένα κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Και με το παρακάτω test χαρακτήρα ίσως μάθεις κάτι νέο και

ενδιαφέρον για τον εαυτό σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κοιτάξεις τις εικόνες και να σημειώσεις τι είδες πρώτο!

Φυσικά, όπως κάθε test δεν πρέπει να παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τα αποτελέσματα αλλά ίσως και να σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Αν είδες πρώτα:

Χείλη: Πάντα βλέπεις τα πράγματα όπως έχουν και τα κρίνεις από την πραγματική τους αξία. Δεν προσπαθείς να αλλάξεις ή να αποκρυπτογραφήσεις τα πράγματα γύρω σου ή να καταλάβεις την κρυφή σημασία τους.

Δέντρα: Είσαι ένα φιλόδοξο άτομο, το οποίο βλέπει λιγάκι πιο πέρα από τους υπόλοιπους. Είσαι τελειομανής και ψάχνεις το καλύτερο σε κάθε περίπτωση.

Ρίζες: Είσαι ένας άνθρωπος προοδευτικός που πάντα προσπαθεί να βελτιώσει ή να αλλάξει μια κατάσταση.

Τι είδες πρώτο;

Κροκόδειλος: Μπορεί να είσαι λιγάκι απρόσεκτος και να μη δίνεις βάση τις λεπτομέρειες από τη φύση σου. Είσαι περισσότερο πρακτικός άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα ρίσκα.

Βάρκα: Σου αρέσουν οι αποχρώσεις και οι μικρές λεπτομέρειες. Προτιμάς να ξεχωρίζεις στο πλήθος ως ένας δημιουργικός και μοναδικός άνθρωπος. Πρόσεχε, όμως, και μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία.

Αν είδες πρώτα:

Δύο προφίλ: Σου αρέσει να εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες. Προτιμάς να τρέχεις, όμως, μακριά από τα προβλήματά σου και όχι να τα αντιμετωπίζεις face to face.

Κηροπήγιο: Είσαι αυτός που θα πήγαινε μάλλον μερικά βήματα πίσω για να δεις ολόκληρη την εικόνα. Συλλέγεις πάντοτε πληροφορίες και μελετάς μια κατάσταση σε βάθος, προτού να πλησιάσεις ένα πρόβλημα και να ξεκινήσεις να το λύνεις.

Δες τι σημαίνει για σένα ο τρόπος που κάνεις το Χ!

Αν είδες πρώτα:

Γκρεμός: Είσαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές στο περιβάλλον. Αποκτάς μια άνεση και οικειότητα σχετικά γρήγορα με τους ανθρώπους και μισείς τη μοναξιά. Είσαι ένας άνθρωπος παθιασμένος με χιλιάδες νέες ιδέες στο μυαλό!

Γάτα: Σου αρέσει η σταθερότητα. Αντιλαμβάνεσαι την ψυχολογική και συναισθηματική ισορροπία ως μια προσωπική ανάπτυξη. Και πάντα τηρείς τον λόγο σου!

Πρόσωπο: Είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος που βλέπει τον κόσμο γεμάτο με νέα ξεκινήματα και κατορθώματα. Το ένστικτο, η σοφία, η ευτυχία και η ικανοποίηση της περιέργειάς σου είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.

Τι βλέπεις σε αυτήν την εικόνα;

Ζευγάρι: Όταν μιλάμε για σχέσεις… τότε το πράγματα σοβαρεύει! Σκέφτεσαι διαρκώς τους αγαπημένους σου που έχουν και τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου.

Έκρηξη: Φοβάσαι εύκολα, είσαι λιγάκι αφηρημένος και δεν σου αρέσει να κάνεις πράγματα αν δεν ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Συχνά μάλιστα, έρχεσαι σε σύγκρουση με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Διάβασε κι αυτό:

Δες τι μαρτυρά ο τρόπος που περπατάς για την προσωπικότητά σου

Illustrated by Ekaterina Gapanovich for BrightSide.me

Το άρθρο Τι παρατήρησες πρώτο; Το τεστ για κάθε πτυχή της ζωής σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα