To Bold Type είναι στο Netflix κι αν δεν το έχεις ξεκινήσει ήδη, δεν ξέρεις τι χάνεις

15:01 9/3/2021 - Πηγή: iPop

Μόλις βάλεις ένα επεισόδιο, θα κολλήσεις αμέσως. Δεν σου προτείνουμε να το ξεκινήσεις καθημερινή, εκτός αν η δουλειά σου δεν απαιτεί να έχεις κοιμηθεί 8 ώρες το προηγούμενο βράδυ. Το Bold Type στο Netflix είναι η σειρά που έψαχνες για να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις αλλά και να ταυτιστείς.

Γιατί όλοι μιλάνε για την ταινία I Care a Lot του Netflix;

Η σειρά δεν είναι καινούργια… Κυκλοφόρησε το 2017 στο Freeform, απλώς τώρα προστέθηκε στο Netflix

και μπορούμε να την παρακολουθήσουμε όλοι πολύ εύκολα.

Και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που μας έκανε το Netflix!

Στην αρχή, θα νομίζεις ότι πρόκειται απλώς για μια τύπου Sex and The City σειρά, πολύ ροζ, όπου μονοπωλεί το ενδιαφέρον η ερωτική ζωή των τριών φιλενάδων που πρωταγωνιστούν. Και μετά το πρώτο επεισόδιο θα καταλάβεις ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Η υπόθεση και το trailer του Bold Type στο Netflix

Η υπόθεση είναι επηρεασμένη απ’ την ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan, Joanne Coles. Στη σειρά, παρακολουθούμε τρεις γυναίκες στα 20+ τους, οι οποίες εργάζονται στη Νέα Υόρκη για το δημοφιλές περιοδικό Scarlet, η κάθε μια σε διαφορετική θέση.

Οι τρεις γυναίκες είναι κολλητές φίλες, και εκτός απ’ τη δουλειά που τους ενώνει, τους ενώνουν πολλά περισσότερα πράγματα. Η κάθε μια έχει τα δικά της όνειρα, τις δικές της ανησυχίες και τα δικά της μπερδέματα όσον αφορά τα ερωτικά.

Η Jane μόλις ανέλαβε θέση συντάκτριας στο περιοδικό, η Kat είναι επικεφαλής του τμήματος social media του περιοδικού και η Sutton έχει θέση βοηθού, όμως, είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Αρχισυντάκτριά τους είναι η Jacqueline, μια χαρισματική γυναίκα, η οποία έχει τον τρόπο της όταν μιλάμε για τη διαχείριση των εργαζομένων.

Σκληρή όσο πρέπει, γλυκιά όσο πρέπει και έτοιμη να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του κάθε εργαζομένου. Επιβραβεύει με μέτρο όταν πραγματικά αξίζει η προσπάθεια ή το αποτέλεσμα και βοηθάει τις κοπέλες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, μέσα απ’ τη δουλειά τους. Είναι κάτι σαν τη μαμά και το αφεντικό τους ταυτόχρονα.

Μπορεί να σου ακούγεται απλώς σαν μια χαζοσειρά που βάζεις για να σε πάρει ο ύπνος, αλλά στην πορεία θα ανακαλύψεις ότι περνάει πολύ όμορφα μηνύματα. Είναι γρήγορη, έξυπνη, με χιούμορ και πρωταγωνίστριες με τις οποίες μπορείς να ταυτιστείς, αφού αποτυπώνει με έξυπνο τρόπο τις ανησυχίες των σημερινών millennials.

Οι γυναίκες του περιοδικού μάχονται για μια καλύτερη κοινωνία παίρνοντας έμπνευση απ’ την Jacqueline κι εμείς απλά τις απολαμβάνουμε να διεκδικούν έναν κόσμο καλύτερο!

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Μάρτιο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο To Bold Type είναι στο Netflix κι αν δεν το έχεις ξεκινήσει ήδη, δεν ξέρεις τι χάνεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα