Όταν ένας youtuber κάνει πρόταση γάμου

11:01 18/9/2014 - Πηγή: iPop

… περιμένουμε ότι θα είναι εντυπωσιακή! Οι επιτυχημένοι youtubers έχουν το κοινό τους και έχουν συνηθίσει να δίνουν ένα μικρό show για τους φανς της με κάθε αφορμή. Πόσο μάλλον με την αφορμή του γάμου τους! Έτσι, όταν ο Youtuber Craig Benzine αποφάσισε να ζητήσει από την κοπέλα του να τον παντρευτεί, δεν θα άφηνε τη στιγμή αυτή στην τύχη της. Για την ακρίβεια, προετοιμαζόταν εβδομάδες πριν και είχε προσχεδιάσει ακόμα και ποια video θα ανεβάσει μέχρι τη μεγάλη μέρα. Τρεις ολόκληρους μήνες διήρκησε η διαδικασία.

Βλέπεις,

αυτό το ιστορικό video στο οποίο ο youtuber κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του είναι επιλεγμένο ακριβώς επειδή είναι το χιλιοστό του video! Ζήτησε, λοιπόν, από την κοπέλα του να διαβάσει τα πρώτα γράμματα όλων των τελευταίων video, τα οποία σχημάτιζαν μια πρόταση…

Φυσικά, το video ήδη έχει γίνει, καθώς το έχουν δει περίπου 900.000 άτομα, σε σχέση με τα 40.000 – 50.000 views που έχει συνήθως ο youtuber.

Πάντως, εμάς μας συγκίνησε το συγκεκριμένο video και η αντίδραση της κοπέλας. Εσένα;

Tip

Δες το video του σκηνοθέτη Harry Mavromichalis με ακόμα μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου. Επίσης, δες τον τύπο που πήγε την πρόταση γάμου σε άλλο επίπεδο, με το κουτάκι για δαχτυλίδι που έφτιαξε.

The post Όταν ένας youtuber κάνει πρόταση γάμου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα