Καθάρισε το πρόσωπό σου με λοσιόν λεβάντας

07:01 18/9/2014 - Πηγή: iPop

Επειδή αγαπάμε τα προϊόντα της φύσης και φυσικά θέλουμε πάντα να λάμπεις αυτή τη φορά θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις μία λοσιόν λεβάντας την οποία εμείς βαφτίσαμε μαγική. Είναι πολύ απαλή και θα προσφέρει στο πρόσωπό σου τη φρεσκάδα που θες. Θα σου χαρίσει λεία επιδερμίδα και αν έχεις κοκκινίλες από ερεθισμούς ή σπυράκια θα τις διώξει μακριά.

Μπορείς να κάνεις με αυτή κομπρέσες ή να την εφαρμόζεις με βαμβάκι κάθε φορά αφού ξεβάφεσαι ή πριν ξαπλώσεις να κοιμηθείς (χωρίς να την ξεπλύνεις). Δεν συγκρίνεται με τις λοσιόν που κυκλοφορούν

στο εμπόριο γιατί από άποψη θρεπτικών στοιχειών αλλά και τιμής είναι πολύ καλύτερη.

Τι θα χρειαστείς για τη λοσιόν λεβάντας;1 κγ αποξηραμένη λεβάντα1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο trea-tree125ml αποσταγμένο νερόΠώς θα φτιάξεις τη λοσιόν λεβάντας;Βράσε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Σούρωσε το μείγμα σου και άσε τη λοσιόν να κρυώσει.Βάλε τη λοσιόν σου σε ένα μπουκάλι και διατήρησέ την στο ψυγείο. Συμβουλή!

Μπορείς τη λοσιόν λεβάντας αν θες να την εφαρμόζεις και στο σώμα σου. Θα σου χαρίσει απαλότητα και θα φροντίσει το δέρμα σου ειδικά αν το νιώθεις αφυδατωμένο ακόμα από το καλοκαίρι και την πολύωρη έκθεση του στον ήλιο.

The post Καθάρισε το πρόσωπό σου με λοσιόν λεβάντας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα