Πώς να κάνεις την αερόβια άσκηση πιο ευχάριστη

08:01 18/9/2014 - Πηγή: iPop

Η αερόβια άσκηση, όπως σου έχουμε πει και στο παρελθόν είναι ιδανική για όσους θέλουν να απομακρύνουν από το σώμα τους γρήγορα τα περιττά κιλά αλλά θέλουν επίσης να αποκτήσουν ενέργεια και περισσότερες αντοχές. Η άσκηση, όμως, πολλές φορές είναι βαρετή και μας κουράζει. Για αυτό το λόγο είμαστε εμείς εδώ. Θα μετατρέψουμε την καθημερινή σου γυμναστική σε πιο ευχάριστη.

Τρόποι να γίνει η αερόβια άσκηση πιο διασκεδαστική:Άδειο στομάχι: Μπορεί να σου φαίνεται πως το άδειο στομάχι δεν έχει καμία σχέση με την αερόβια άσκηση αλλά, κάνεις λάθος. Αν θες
να μην πονάς την ώρα που γυμνάζεσαι αλλά και να μειώσεις γρηγορότερα τα ποσοστά λίπους που έχεις στο σώμα σου μη φας τίποτα 2 ώρες πριν ξεκινήσεις την προπόνηση σου.Μπέρδεψέ την: Μπορείς για να μη βαριέσαι συνεχώς να αλλάζεις τη μορφή των ασκήσεων σου καθημερινά. Σήμερα για παράδειγμα πήγαινε για τρέξιμο ενώ αύριο αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις σχοινάκι.Ανέβα το Γολγοθά της ανηφόρας με παρέα: Το τρέξιμο σε ανηφόρα θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα σωστό μυϊκό κάψιμο έτσι μη το παραλήψεις επειδή το βαριέσαι. Αν έχει παρέα όλα είναι πιο εύκολα και πολλές φορές ο ανταγωνισμός κάνει καλό. Βέβαια εκτός από την παρέα ανθρώπων μπορείς να έχεις μαζί και τον αγαπημένο σου σκύλο που σίγουρα θα σου φτιάξει το κέφι.Συναγωνίσου: Μια κόντρα πάντα ανεβάζει τα αίματα. Μπορείς, λοιπόν, αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσεις το πείσμα σου για καλό. Βάλε στοίχημα με κάποιον φίλο-η σου για το ποιος θα τα καταφέρει γρηγορότερα ή καλύτερα και ξεκινήστε το συναγωνισμό.

The post Πώς να κάνεις την αερόβια άσκηση πιο ευχάριστη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα