15 πράγματα που δείχνουν ότι η δεκαετία των 20s για σένα φτάνεις στο τέλος!

08:31 18/9/2014 - Πηγή: iPop

Θέμα με την ηλικία δεν είχες ποτέ. Δεν ήσουν από αυτούς που έκρυβαν χρόνια γιατί ποτέ δεν το είχες ανάγκη. Ο κύκλος σου αποτελείται από ανθρώπους της ηλικίας σου, άρα τις ηλικιακές αλλαγές τις ζείτε παράλληλα. Τι γίνεται όμως όταν η δεκαετία των 20s για σένα φτάνεις το τέλος κι έρχεται ένα μικρό διαολάκι και σου λέει με σαρδόνιο γελάκι «έχεις ακόμα 4 χρόνια μέχρι να γίνεις 30! Μουχαχαχα» σ εκείνη τη φάση λογικά θα τρομάξεις, θα αρχίσεις να έχεις ερωτηματικά και προβληματισμούς και το άγχος που δεν είχες ποτέ για την ηλικία σου θα αρχίσει να σου λέει καλημέρα κάθε μέρα!

Δεν θα αναλύσουμε

το γιατί σε πιάνει αυτή η κρίση. Θα μιλήσουμε μόνο για τα 20 βασικά πράγματα που δείχνουν ότι η δεκαετία των 20s για σένα φτάνεις το τέλος!

Τα ξενύχτια… σε κουράζουν!

Μπορεί πριν μερικά χρόνια να ήσουν party animal και το να βγεις στις 2 το ξημέρωμα και να γυρίσεις στις 9 το πρωί να σου φαινόταν φυσιολογικό, πλέον όμως δεν αντέχεις να ακολουθήσεις αυτά τα ωράρια! Για την ακρίβεια, μπορεί τις Παρασκευές ενώ έχεις προτάσεις για έξω, να προτιμάς να μείνεις στο σπίτι αντί να τραβηχτείς στο στέκι!

Ελέγχεις το που ξοδεύεις τα χρήματα σου

Το να τρως έξω, είναι πλέον ένα αρκετά ακριβό σπορ. Οπότε το super market έχει μπει στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα. Παράλληλα έχεις αλλάξει το πρόγραμμα της καλωδιακής σου κόβοντας όλα τα περιττά κανάλια (έλα που απορείς ποια είναι τα περιττά…. Μόδα, καρτούν και όοοοολα τα αθλητικά –εκτός και αν είσαι άνδρας!)

Όταν σου ζητάνε ταυτότητα χαμογελάς!

Παλαιότερα όταν σου ζητούσαν ταυτότητα αισθανόσουν περίεργα, τώρα χαμογελάς και την βγάζεις με αυτοπεποίθηση!

Οι γιατροί έχουν γίνει οι καλύτεροι σου φίλοι

Θυμάσαι τις βραδινές εξορμήσεις σου στα φαστφουντάδικα που λειτουργούσαν 24ωρα; Ε, τα έχεις κόψει αυτά γιατί πλέον αισθάνεσαι την χοληστερίνη σου να είναι στα ύψη. Αντί, να σε χαιρετάει, λοιπόν, πλέον ο υπάλληλος του γειτονικού ταχυφαγίου σε χαιρετάει ο παθολόγος στον οποίο πηγαίνεις πλέον τακτικότατα!

Πηγαίνεις σε γάμους-βαφτίσεις

Μπορεί πριν μερικά χρόνια να μπορούσες να αποφύγεις τους γάμους και τις βαφτίσεις αλλά πλέον αυτό είναι αδύνατον! Οι γάμοι, πλέον, δεν είναι μία οικογενειακή τυπική υποχρέωση. Είναι κομμάτι της δικής σου ζωής, καθώς παντρεύονται οι φίλοι σου και είσαι «αναγκασμένος» να πηγαίνεις!

Οι σύντροφοι σου –πλέον- αξίζουν τον κόπο!

Έχεις βάλει τέλος στα ραντεβού με τον Δημητράκη που είναι καλό παιδί αλλά όχι και για να τον παντρευτείς! Πλέον, βγαίνεις μόνο με άτομα που αξίζουν τον κόπο σου και τον χρόνο σου και μπορεί να υπάρξει και ένα πιο σοβαρό μέλλον μαζί του!

Ξυπνάς νωρίς για να πας στη δουλειά σου!

Οι μέρες που ξυπνούσες μεσημέρι ή που κοιμόσουν στα έδρανα του αμφιθεάτρου στο Πανεπιστήμιο όπου φοιτούσες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον στα late 20s ξυπνάς κάθε πρωί ΝΩΡΙΣ για να πας στη δουλειά σου!

Παρακολουθείς ειδήσεις –διαβάζεις εφημερίδες και ενημερωτικά sites

Θυμάσαι την περίοδο που οι γονείς σου έκαναν κατάληψη στη τηλεόραση στις 20.00 και έβαζαν ειδήσεις; Θυμάσαι πως ξεφυσούσες; Επειδή όλα ρόδα είναι και γυρίζουν, ήρθε η ώρα που παίρνεις εσύ το τηλεκοντρόλ και βάζεις να δεις τα νέα!

Δεν συμπεριλαμβάνεσαι στα οικογενειακά πακέτα

Η περίοδος που ήσουν κομμάτι του οικογενειακού πακέτου κινητής τηλεφωνίας κτλ ανήκει στο παρελθόν! Πλέον, οι γονείς σου σε έχουν αφήσει εκτός καθώς πλέον κάνεις μόνος/η φορολογική δήλωση και χρειάζεσαι τα έξοδα και επιπλέον έχεις τα δικά σου έσοδα άρα μπορείς να πληρώνεις το λογαριασμό σου μόνος/η!

Μιλάς για προσωπικότητες που οι νεότεροι σου δεν γνωρίζουν!

Μπορεί να μην έχεις αισθανθεί μεγάλος, γιατί δεν είσαι, αλλά αν αρχίσεις να μιλάς με κάποιον νεότερο και ξεκινήσεις να του λες για προσωπικότητες λίγο παλαιότερες –όχι για τον Σάκη ή την Πάμελα Άντερσον αλλά για την Γεωργία Βασιλειάδου- πιθανότατα θα τις αγνοεί και θα σε κοιτάει με μεγάλα γουρλωμένα μάτια. Εκείνη είναι και η πρώτη στιγμή που θα αισθανθείς ότι μεγάλωσες!

Το Facebook news feed σου έχει γεμίσει με μωρά!

Δεν είσαι σίγουρος για το τι έχει συμβεί αλλά ξαφνικά ένα πρωί μπήκες στον λογαριασμό σου στο Facebook και όλα τα updates ήταν από παιδικά πάρτι, μωρουδοπατουσάκια και δαχτυλάκια, μπλε και ροζ μπαλόνια και ευχές για γεννητούρια.

Τα παπούτσια σου πλέον δεν τα διαλέγεις με βάση το μήκος του τακουνιού αλλά με το πόσο ανατομικά είναι!

Ακόμα λατρεύεις τα ψηλοτάκουνα σου αλλά αν έχεις ένα ποσό για ένα ζευγάρι παπούτσια θα επιλέξεις να πάρεις ένα ζευγάρι το οποίο θα είναι άνετο, βολικό, ανατομικό και πάνω από όλα για κάθε μέρα!

Τα Hangovers πλέον δεν είναι ούτε ανεκτά!

Μπορεί μέχρι και πριν λίγα χρόνια να έπινες τα σφηνάκια Jäger σε συνδυασμό με υποβρύχια και την επόμενη μέρα το πρωί να ήσουν λες και έπινες νερό όλη την ημέρα…. Πλέον, όμως, δύο και μόνο δύο σφηνάκια είναι αρκετά για να σε κρατήσουν στο κρεβάτι με φριχτό πονοκέφαλο μέχρι την επόμενη μέρα το απόγευμα!

Κάθε ρόφημα-ποτό κτλ μπαίνει στο κατάλληλο ποτήρι!

Οι εποχές που σερβίριζες το κρασί σε κούπα και δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη. Πλέον, αν το κρασί δεν είναι στο σωστό κολονάτο κρασοπότηρο δεν μπορείς να το σερβίρεις αλλά ούτε και να το απολαύσεις!

Μετράς –κρυφά- τα χρόνια που σου έμειναν μέχρι να γίνεις 30.

Αν κάθεσαι και υπολογίζεις με δάκρυα στα μάτια –οκ υπερβάλουμε λίγο- το πόσος καιρός σου έμεινα μέχρι να γίνεις 30άρης/α ή αν θες να το πούμε πιο «γλυκά» πόσο σου απέμεινε σαν 20άρης/α τότε ναι φίλε/η μου, έχεις μεγαλώσει!

The post 15 πράγματα που δείχνουν ότι η δεκαετία των 20s για σένα φτάνεις στο τέλος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα