Όσα θες να ξέρεις για τον ρόλο της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

12:18 12/10/2019 - Πηγή: iPop

Η Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί την Ανέτ και για πρώτη φορά αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο της, ο οποίος πιστεύουμε ότι θα της ταιριάζει πολύ!

Ποιος είναι ο ρόλος της Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες;

Η Κάτια Δανδουλάκη θα υποδυθεί την Ανέτ, την αδερφή του Δούκα και του Μιλτιάδη δηλαδή. Ναι, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε ότι τα δύο αδέρφια, τα οποία έχουν χρόνια κόντρα, έχουν κι άλλη αδερφή.

Ο λόγος που δεν έχουμε δει καθόλου στα μέχρι στιγμής επεισόδια την Ανέτ, είναι επειδή απ’ τα 20 της χρόνια βρίσκεται στο Παρίσι και έχει φτιάξει εκεί τη ζωή

της, η οποία δεν μοιάζει σε τίποτα στη ζωή του χωριού.

Έχει καινούριες ιδέες, δεν έχει κόμπλεξ, και μπαίνοντας στη σειρά θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το «Τηλέραμα» για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες:

Είναι η αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η Ανέτ παντρεύτηκε και έφυγε για το Παρίσι όταν ήταν μόλις 20 χρόνων. Είναι ένας χαρακτήρας λίγο… ξέταιρος από όλους τους άλλους. Είναι ένας άνθρωπος με ιδέες καινούριες, που δεν απηχούν τα ήθη και έθιμα της επαρχίας, μια γυναίκα που δεν έχει κόμπλεξ. Μπαίνοντας στην οικογένεια, βοηθά να βγουν προς τα έξω μυστικά που ήταν επί χρόνια κουκουλωμένα. Ταυτόχρονα όμως θα πέσει σαν χειροβομβίδα στην οικογένεια και η δική της προσωπική ιστορία

Πώς ξεχωρίζει αυτός ο χαρακτήρας που υποδύεται; Σύμφωνα με την ηθοποιό, ξεχωρίζει για το ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Στην επαρχία σε κάθε χώρα του κόσμου, επειδή πρόκειται για πολύ κλειστές κοινωνίες, υπάρχουν πολλά «πρέπει» και οι αλήθειες κρύβονται.

Την Ανέτ την απασχολεί να βγάλει την αλήθεια και αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της πολύ γοητευτικό. Δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ευθυγράμμισή της με την ψυχή της και με τις απόψεις της

Δες ακόμα:

Όσα θέλεις να μάθεις για τον κούκλο ηθοποιό απ’ τις Άγριες Μέλισσες

Το άρθρο Όσα θες να ξέρεις για τον ρόλο της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα