Εξοικονόμησε χώρο στο ψυγείο σου με τη βοήθεια των chopsticks

11:44 12/10/2019 - Πηγή: iPop

Διπλασίασε τον χώρο στο ψυγείο σου χρησιμοποιώντας chopsticks! Είτε είναι μικρό είτε μεγάλο το ψυγείο σου, ο χώρος είναι πάντα πολύ περιορισμένος. Προσπαθείς να χωρέσεις μέσα στα ράφια όλο το γάλα για τα παιδιά (γιατί προφανώς το καθένα πίνει διαφορετική μάρκα), λαχανικά για όλη την οικογένεια, αυγά, σάλτσες, υλικά για τοστ, μπολάκια καλυμμένα με αλουμινόχαρτο και τόσα άλλα πράγματα που σου φαίνεται αδύνατο να χωρέσουν! Η εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και σου έχουμε τον τρόπο για να το καταφέρεις.

Εάν

έχεις οικογένεια και δεν σου είναι γνώριμο το σκηνικό, τότε μπράβο σου: Κάθε βράδυ κάτι περισσεύει απ’ το φαγητό της ημέρας, είτε μεσημεριανό, είτε βραδινό, είτε η μερίδα του ενός παιδιού που χθες πήγε σινεμά κι έφαγε έξω… Δεν θέλει και πολύ για να μαζευτούν 1.500 μπολ και πιάτα στο ψυγείο καλυμμένα με αλουμινόχαρτο, τα οποία πραγματικά δεν έχεις πού να τα βάλεις!

Πώς θα κάνεις εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο σου;Σφουγγάρι

Πριν σου μιλήσουμε γι’ αυτό το εκπληκτικό hack με τα chopsticks, έχουμε μια ακόμα συμβουλή για σένα που κάθεσαι απελπισμένη να παίζεις τέτρις με τα πράγματα του ψυγείου. Σκέφτηκες ποτέ να βάλεις ένα σφουγγάρι στο συρτάρι με τα λαχανικά στο ψυγείο σου; Πιστεύουμε ότι θα αρχίσεις να το κάνεις μετά απ’ αυτό το άρθρο.

Τα φρούτα και τα λαχανικά χάνουν τη γεύση και την υφή τους μέσα στο ψυγείο επειδή επιρκατεί πολλή υγρασία. Για να βεβαιωθείς ότι τα φρούτα και τα λαχανικά σου θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο χρόνο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σφουγγάρι. Ένα σφουγγάρι απορροφά όλη την υπερβολική υγρασία μέσα στο ψυγείο, που σημαίνει ότι η υγρασία δεν θα επηρεάσει τόσο τα φρούτα και τα λαχανικά.

Το αποτέλεσμα; Φρούτα και λαχανικά νόστιμα και φρέσκα για περισσότερο καιρό!

Δες ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο του ψυγείου σου που ξεχνάς να καθαρίσεις.

Chopsticks

Τα chopsticks μπορούν όντως να σου εξοικονομήσουν χώρο στο ψυγείο σου! Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως γέφυρα μεταξύ των διαφορετικών μπολ και πιάτων που έχεις αλουμινόχαρτο.

Αφού καλύψεις με αλουμινόχαρτο το ένα πιάτο, τοποθέτησε δύο ξυλάκια στην κορυφή και στη συνέχεια μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις ακόμα ένα πιάτο από πάνω, αφού δεν θα βυθιστεί το αλουμινόχαρτο.

Τα chopsticks θα λειτουργήσουν ως στήριγμα για το πιάτο κι έτσι θα μπορέσεις να βάλεις το ένα πάνω απ’ το άλλο για να εξοικομήσεις χώρο και να βολέψεις άνετα στο ψυγείο σου όλα όσα θέλεις!

Διάβασε κι αυτό για το πώς να καθαρίζεις το ψυγείο:

Απλές συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό του ψυγείου

Photo: Unsplash

Το άρθρο Εξοικονόμησε χώρο στο ψυγείο σου με τη βοήθεια των chopsticks εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα