Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε στον Λιάγκα και δεν δίστασε να του την πει (Video)

20:16 11/10/2019 - Πηγή: iPop

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάποιος να κάνει τον Γιώργο Λιάγκα να αισθανθεί τόσο αμήχανα. H Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ευθέως και δεν δίστασε καθόλου να του πει ποια πιστεύει ότι είναι τα λάθη του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, πήγε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα και με αφορμή μια ερώτησή του σχετικά με το γιατί εκείνη δεν έχει κάνει οικογένεια, η ηθοποιός άρχισε να μιλάει για το πόσο απαράδεκτο είναι οι δημοσιογράφοι να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις και να ασχολούνται

με τόσο προσωπικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε σ’ ένα σκηνικό, όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν από λίγο καιρό κι ο Γιώργος Λιάγκας δεν της είχε μιλήσει.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αρχικά δεν θυμόταν πού είχαν βρεθεί κι όταν θυμήθηκε ότι ήταν σε κοινή παρέα σε μια εκδήλωση, είπε πως… πολλές φορές είναι ντροπαλός και δεν χαιρετάει.

Ένας άνθρωπος που βγαίνει και μπορεί να έχει άποψη, δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι ντροπαλός

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πιάστηκε απ’ αυτό το σκηνικό και άρχισε να λέει για τον χαρακτήρα του, προτρέποντάς τον να είναι πιο αντικειμενικός γιατί εκτίθεται.

Εσύ δεν έχεις απλά άποψη. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός σε αυτό. Έχεις βάλεις κάποιους στον τοίχο

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι ο ίδιος έχει βρεθεί πολλές φορές στον τοίχο, η ηθοποιός του απάντησε πως εάν εκείνος πρώτος δεν προκαλούσε με τα σχόλιά του και πρόσεχε να μην προσβάλλει κανέναν μ’ αυτά που λέει, δεν θα είχε κανένα λόγο κάποιος να τον βάλει στον τοίχο.

Θα πρέπει να είσαι πιο αντικειμενικός. Έχεις βάλει κόσμο στον τοίχο. Βλέπω τον σφυγμό του twitter

Εμείς πειράζει που θέλουμε να πούμε ένα respect στην Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία δεν δίστασε να πει ανοιχτά την άποψή της έχοντας απέναντί της τον παρουσιαστή;

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα:

Δες ακόμα:

Η αμήχανη στιγμή που είπαν στον Λιάγκα on air ότι… κόβεται η εκπομπή του!

Το άρθρο Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε στον Λιάγκα και δεν δίστασε να του την πει (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα