Όσα μπορείς να βάλεις μια βροχερή μέρα

11:11 12/10/2019 - Πηγή: iPop

Μέρες συννεφιασμένες και σκοτεινά πρωινά. Με την ανάγκη της θαλπωρής, σηματοδοτούν τον ερχομό του φθινοπώρου, δημιουργώντας τις συνθήκες για look που αγκαλιάζουν την απαίτηση της εποχής. Χωρίς να αποτελούν μια συμβιβαστική επιλογή για μια μέρα βροχερή στην πόλη. Τι να βάλεις μια βροχερή μέρα; Παρακάτω μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση!

Τι να βάλεις μια βροχερή μέρα

Έξυπνα layerings, basic πανωφόρια, εντυπωσιακά αξεσουάρ συνθέτουν το στιλιστικό μείγμα της εποχής. Τα αδιάβροχα πλέον θεωρούνται μια statement επιλογή, κι όχι μια λύση

συμβιβαστική για μια μέρα βροχερή. Όσα τα ακολουθούν και τα χαρακτηρίζουν συγκεντρώνουν αισθητικά απίστευτο ενδιαφέρον. Επιτρέποντας να παραμείνουμε ενδιαφέρουσες, αλλά και προστατευμένες. Κομμάτια υπέροχα, προσαρμοσμένα στην πρακτικότητα της ανάγκης, τα οποία όμως δείχνουν περισσότερο cool από ποτέ. Outsfits που έχουν όλα τα προσόντα να σταθούν σε μια μέρα, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό.

Ένα αδιάβροχο διάφανο ή ντυμένο από το glossy εφέ του vinyl. Αφήνοντας το υπόλοιπο της εμφάνισης απλό και χαλαρό.

Έπειτα, χωρίς να ξεχνάμε τη σημασία των αξεσουάρ. Μια ομπρέλα η οποία αναμφίβολα μπορεί να λειτουργήσει σαν το πιο extravagant αξεσουάρ της ντουλάπας μας. Οι rangers μπότες, φορεμένες με κομμάτια basic και minimal, είναι η τέλεια επιλογή για μια μέρα βροχερή.

Διάβασε περισσότερα στο thestylin.com…Δες ακόμα:

Πώς να φορέσεις μποτάκια από τώρα

Το άρθρο Όσα μπορείς να βάλεις μια βροχερή μέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα