Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία

15:19 6/8/2019 - Πηγή: iPop

Συναγερμός στις Αρχές με την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία. Η Βρετανίδα Natalie Christopher εξαφανίστηκε από την περιοχή Κεραμέ του Αγίου Κηρύκου, ενώ ήταν διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της.

Η 34χρονη με τον 38χρονο ήταν στην Ικαρία απ’ τις 3 Αυγούστου κι ήταν ν’ αναχωρήσουν τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας. Όμως, το πρωί της Δευτέρας, ο σύντροφός της την πήρε τηλέφωνο καθώς δεν την βρήκε στο δωμάτιο,

κι εκείνη του είχε πει πως πάει για τρέξιμο.

Η ώρα περνούσε και η αστροφυσικός δεν σήκωνε το τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να δηλώσει την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο νησί υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της αστροφυσικού, με τη συμμετοχή δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και εθελοντών και κατοίκων. Στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο και drone.

Η ανατροπή στην εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία

Η ανατροπή στην εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία ήρθε την Τρίτη, όταν βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο κρεβάτι του δωματίου όπου διέμενε η 34χρονη Βρετανίδα μαζί με τον 38χρονο, βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες προέρχονται από ρινορραγία και αναμένεται να σταλούν για εξέταση DNA.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου σε συνεργασία με κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της 34χρονης και μέχρι στιγμής επικεντρώνονται στο τελευταίο στίγμα που άφησε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε μέσω της κεραίας τηλεφωνίας των Φούρνων, μέχρι να χαθούν τα ίχνη της.

Σημειώνεται πως φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης μέσω των social media κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

URGENT URGENT URGENT – MISSING PERSONDR NATALIE CHRISTOPHER Natalie Christopher is missing in IKARIA, GREECE since…

Gepostet von Saskia Unreserved am Montag, 5. August 2019

Το άρθρο Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα