Τα ζώδια της Τρίτης 6ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Η ρουτίνα και η συνήθεια δεν σας ικανοποιεί πλέον και θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, στην ζωή σας. Η αυτοπεποίθησή σας, είναι το όπλο για να ακολουθήσετε νέα πράγματα. Παρθένοι, μία μακροπρόθεσμη και ευνοϊκή εξέλιξη θα υπάρξει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι παρατηρήσεις σας για την κατάσταση κάποιων εργασιακών θεμάτων, θα ενεργοποιήσουν έναν άλλο τρόπο σκέψης, που θα σας δυναμώσει.

Μέσα από αντιξοότητες, θα βρείτε νέους διόδους. Αιγόκεροι, η επιθυμία σας να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, οδηγεί τις σκέψεις σας να οργανώσετε νέα πράγματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Συνεργασίες με πρόσωπα του εξωτερικού, θα είναι στις προτεραιότητές σας και θα βάλετε τα δυνατά σας, να κατακτήσετε τις ευθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ

Καθημερινά ζητήματα, σας έχουν αγχώσει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, με δυναμισμό. Μην αφήσετε μετέωρο τον συναισθηματικό σας τομέα, αφού έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Βάλτε σε σειρά τα θέματα που έχουν προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για την επαγγελματική σας εξέλιξη, χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν. Η αυτοπεποίθηση, είναι το όπλο που θα ενισχύσει τα σχέδιά σας και θα αλλάξει την διάθεσή σας. Η προσπάθειά σας, θα εκτιμηθεί από σημαντικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική σας διάθεση, δεν είναι κατάλληλη σήμερα, για να μπορέσετε να συζητήσετε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες. Η προσέγγισή σας, θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μείνετε λοιπόν επιφυλακτικοί και ακολουθήστε, ώριμες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, σας διακατέχει έντονα μία διάθεση να ξοδέψετε και να αγοράσετε δώρα, στους αγαπημένους σας. Η μέρα, ευνοεί τις εξόδους, έτσι θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή και να διορθώσετε το χάσμα επικοινωνίας, που μπορεί να έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας με το γυναικείο φύλο, θα ευνοηθεί και οι συνεργασίες σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ίσως, υπάρξουν όμως δυσμενείς καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και η σχέση με τον σύντροφό σας, περάσει μία δοκιμασία. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες και επιφέρετε επιπρόσθετα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα, με διάφορες δραστηριότητες που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας και ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να απομακρύνει κάθε παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον και ιδιαίτερα άτομα που αισθάνεστε πιο κοντά, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και μην προβείτε σε παρορμητικές σκέψεις και ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας οδηγήσει να εξετάσετε καλύτερα παρελθοντικές σχέσεις και να προχωρήσετε, με περισσότερη σταθερότητα. Η αναδρομή αυτή, θα αλλάξει την διάθεσή σας, βρεθείτε με πρόσωπα που σας κατανοούν και περάστε ευχάριστες στιγμές μαζί τους, συζητώντας όσα νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορούν να σας βοηθήσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και να σας δείξουν ένα δρόμο, που ίσως σας ήταν άγνωστος μέχρι σήμερα. Μπορείτε λοιπόν, να διευρύνετε τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας, φτιάχνοντας ένα δημιουργικό μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλικές συναντήσεις, θα είναι για σας μία ανάσα από την καθημερινότητα και θα μπορέσετε να οργανώσετε σχέδια και νέες ιδέες, για να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας. Μια συνάντηση με τον αγαπημένο σας, θα εξελιχθεί σε ένα ήπιο κλίμα, φτάνει να μην αναλύσετε σε βάθος θέματα σοβαρού τύπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις σας. Μην επιμείνετε στις αναλύσεις, απλά βρείτε νέες διόδους που θα σας προσφέρουν, την χαλάρωση και την ευεξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θέλετε να ασχοληθείτε με πράγματα που είναι αντισυμβατικά και σας βγάζουν από την ρουτίνα. Μια καλλιτεχνική τάση, θα έρθει στο προσκήνιο και θα δημιουργήσετε νέους στόχους. Η γιόγκα και η αυτοσυγκέντρωση, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε σταθερή την σκέψη σας, σε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα