Ο Μποτρίνι απαντά στις καταγγελίες για «βασανιστήρια» στο εστιατόριό του

10:00 6/8/2019 - Πηγή: iPop

Έπειτα απ’ τις καταγγελίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου για «βασανιστήρια» στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, ο γνωστός σεφ απαντά και βάζει στο τραπέζι τη δική του οπτική για όσα ακούγονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 19χρονος σπουδαστής μαγειρικής, ο οποίος έκανε την πρακτική του άσκηση σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας που ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι, κατήγγειλε ότι υπέστη «βασανιστήρια» απ’ τον υπεύθυνο της κουζίνας και έκανε λόγο για σωματική βία εναντίον του:

Μου πετούσε καυτό λάδι

πάνω στα χέρια , μου προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, με εξύβριζε σκαιότατα ενώ επίσης κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο μου πόδι

Ο νεαρός μάλιστα ανήρτησε και φωτογραφίες με εγκαύματα, υποστηρίζοντας πως οφείλονται σε εις βάρος του βία, από τον υπεύθυνο της κουζίνας του γνωστού εστιατορίου.

Όπως υποστήριξε, έπιασε εκεί δουλειά από τον Μάιο και δέχθηκε επανειλημμένα επιθέσεις. «Στις 25 Ιουλίου 2019, βρισκόμουν στην κουζίνα και εργαζόμουν. Με πρόθεση μου έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό μου καυτό λάδι, προκαλώντας μου σοβαρό τραύμα. Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας, την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα. Την επόμενη ημέρα με έκαψε ξανά με καυτό λάδι στο κάτω μέρος του δεξιού καρπού», κατήγγειλε.

Ο Έκτορας Μποτρίνι κλήθηκε φυσικά να σχολιάσει το γεγονός που αφορά το εστιατόριό του. Ο σεφ έκανε λόγο για «γελοιότητες» και «ηλιθιότητες».

Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Όλοι γελάνε μ’ αυτά που ακούνε. Όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, φεύγει. Κανείς δεν τον κράταγε με το ζόρι

Ο σεφ, παράλληλα, τόνισε πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφει ο 19χρονος, αλλά η πορεία θα δείξει:

Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες

Στο μεταξύ, ο 19χρονος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, είχε απειληθεί πως εάν παραιτηθεί ή δημοσιοποιήσει την καταγγελία του δεν θα βρει ποτέ δουλειά ως σεφ. Τελικά, ο 19χρονος αναγκάστηκε να παραιτηθεί εξαιτίας της καταγγελλόμενης συμπεριφοράς.

Το άρθρο Ο Μποτρίνι απαντά στις καταγγελίες για «βασανιστήρια» στο εστιατόριό του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα