Όσα είδαμε στην επίδειξη BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

09:20 30/9/2020 - Πηγή: iPop

H HUGO BOSS παρουσίασε τις νέες συλλογές BOSS Menswear και Womenswear σε ένα ζωντανό runway show, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ακολουθούν όσα είδαμε και ξεχωρίσαμε εμείς απ’ την επίδειξη BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Συγκεκριμένα, το fashion show έλαβε χώρο στον υπαίθριο χώρο στο Palazzo del

Senato στο Μιλάνο και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω livestreaming. Σε δηλώσεις του ο Ingo Wilts, Chief Brand Officer της HUGO BOSS AG, ανέφερε ότι: «Η πόλη του Μιλάνου έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για το brand μας, κυρίως επειδή η πρώτη γυναικεία συλλογή της BOSS παρουσιάστηκε εδώ πριν από 20 χρόνια ακριβώς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την ιστορία της BOSS στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας, με αυτή τη ζωντανή εκδήλωση που θα συνδυάσει τα φυσικά με τα ψηφιακά στοιχεία της εμπειρίας της πασαρέλας με έναν μοναδικό τρόπο».

BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021:

Στη νέα BOSS Menswear συλλογή, ξεχώρισαν οι παστέλ αποχρώσεις τόσο στα κοστούμια όσο και στα αξεσουάρ, ενώ το ύφασμα επιλογής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 θα είναι το σατέν, το οποίο φέρεται ότι έρχεται να αντικαταστήσει το πολυφορεμένο βελούδο των προηγούμενων σεζόν.

Τι άλλο θα είναι μεγάλο trend αυτή τη σεζόν;

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα είδαμε στην επίδειξη BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα