Δες εικόνες απ’ το δωμάτιο του μωρού της Gigi Hadid. Το ιδιαίτερο χρώμα στους τοίχους και ο εντυπωσιακός πίνακας!

16:16 29/9/2020 - Πηγή: iPop

To σπίτι της μας το είχε ξαναδείξει, όμως, το δωμάτιου του μωρού το βλέπουμε για πρώτη φορά! Το σπίτι της Gigi Hadid αποτελείται από πολύχρωμες λεπτομέρειες, και όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια, είχε περάσει τα προηγούμενα χρόνια σχεδιάζοντας μαζί με τον σπουδαίο αρχιτέκτονα Gordon Kahn το σπίτι των ονείρων της.

Το super model έχει φοβερό γούστο, το οποίο απομακρύνεται πολύ απ’ το minimal. Θέλει κάθε γωνιά του σπιτιού της να έχει χρώμα, ενώ έχει γεμίσει το σπίτι

της με έργα τέχνης και χαλιά. Οι εικόνες που είχε ανεβάσει τον Ιούλιο έδιναν την αίσθηση ενός σπιτιού ιδανικού για τις χουχουλιάρικες νύχτες του Χειμώνα!

View this post on Instagram

Spent all of last year designing and curating my passion project / dream spot. Of course it all came together right before quarantining out of the city…. but I’m excited for the time I’ll get to spend enjoying all the special corners that were made with a lil help from some of my favorite creatives (tap!) who embraced my ideas and didn’t call me crazy. ++ my mamma:) who is the greatest homemaking-sounding-board I could ask for (she called me crazy when required) grateful to and for all. Special thanks to Gordon Kahn!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 25, 2020 at 10:11am PDT

Τώρα, μερικές μέρες αφότου έγινε μανούλα, η Gigi Hadid μας έδειξε μέσα απ’ τα stories της το πώς έχεουν διαμορφώσει με τον σύντροφό της Zayn Malik το δωμάτιο του μωρού.

Το σπίτι της Gigi Hadid και το δωμάτιο του μωρού

Το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η Gigi έχει αλλάξει τη ζωή του ζευγαριού, το οποίο περνάει την πιο ευτυχισμένη φάση τόσο της σχέσης τους όσο και ολόκληρης της ζωής τους.

Η Gigi ήθελε το δωμάτιο της κόρης της να της προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, ενώ παράλληλα να έχει “ζεστούς” τόνους.

Ο στόχος επετεύχθη, λοιπόν, αν κρίνουμε απ’ τις φωτογραφίες που ανέβασε στα stories της για να μας κάνει το τουρ του δωματίου! Στις εικόνες βλέπουμε ζεστούς τόνους χρωμάτων στους τοίχους, όπως επίσης και έναν όμορφο, πολύ ιδιαίτερο πίνακα.

Είμαστε σίγουροι πως η κόρη της βιώνει την απόλυτη ηρεμία στον χώρο που της έχουν φτιάξει οι γονείς της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δες εικόνες απ’ το δωμάτιο του μωρού της Gigi Hadid. Το ιδιαίτερο χρώμα στους τοίχους και ο εντυπωσιακός πίνακας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα