Όσα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά

10:17 12/3/2017 - Πηγή: iPop

Κλειστό το στόμα του σχετικά με τον λόγο τον οποίο τον οδήγησε στη δολοφονία του άτυχου 52χρονου ταξιτζή κρατάει ο 30χρονος ειδικός φρουρός. Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του, ενώ υποστήριξε, πως στόχος του ήταν να ληστέψει το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ο ειδικός φρουρός περιγράφοντας το μοιραίο συμβάν υπογράμμισε μιλώντας στους αστυνομικούς τους οποίους τον ανέκριναν:

Ξαφνικά την ώρα που ήμουν ήδη μέσα στο ταξί αποφάσισα να τον οδηγήσω σε μια περιοχή που την ξέρω καλά γιατί εκεί έχει

κτήματα η σύζυγος μου και να τον ληστέψω εκεί. Όταν όμως φτάσαμε στο σημείο και έβγαλα το όπλο για να του πάρω τα λεφτά εκείνος αντέδρασε βγήκε από το αμάξι και τον πυροβόλησα. Τα οικονομικά μου ήταν χάλια και αυτό με έφτασε στη ληστεία

Οι αξιωματικοί οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση τον ρώτησαν και μάλιστα αρκετές φορές τον θύτη αν γνώριζε το θύμα αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για το αν τελικά οι δύο άνδρες γνωρίζονταν και είχαν κάποια διαφορά.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει την έρευνα με στόχο να διαπιστώσει μήπως υπάρχει κάποιο παράνομο υπόβαθρο το οποίο προσπαθεί ο ειδικός φρουρός να κρατήσει κρυφό για να μην επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση του.

Μεταξύ των υπολοίπων τονίζεται, πως έχει ήδη ζητηθεί να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του 30χρονου δράστη.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστό το στόμα του για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή κρατά ο ειδικός φρουρός| Όσα είπε στην ανάκριση

The post Όσα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ειδικος φρουρος ο δραστης που σκοτωσε τον ταξιτζή
Τυχαία Θέματα