Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (12/3/2017)

07:10 12/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα δυσκολευτείς πολύ να διεκπεραιώσεις ζητήματα που θα έρθουν στη επιφάνεια και θα απαιτήσουν χρόνο και δουλειά. Θα ζοριστείς αρκετά και θα πιεστείς πολύ, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να μην κινείσαι επιπόλαια και βιαστικά, γιατί θα περιπλέξεις περισσότερο τα πράγματα και θα οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και αδιέξοδα.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο, τα πράγματα στη ζωή σου πάνε πολύ καλά, παρόλη την αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου. Επικρατεί μια γενικότερη

αναστάτωση, αλλά δεν σε επηρεάζει ιδιαίτερα στις επιδιώξεις σου. Τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση. Με σκληρή δουλειά και ισχυρή θέληση, όλα σου τα ζητήματα θα ευοδωθούν.

Δίδυμοι

Θέματα που σε προβληματίζουν, ειδικά στο χώρο της οικογένειάς σου, μπαίνουν σε τάξη και μπορείς να προχωρήσεις ανεμπόδιστος σε νέα ξεκινήματα. Μην ανοίξεις όμως πολλά μέτωπα, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο.

Καρκίνος

Η ημέρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο θα εκτοξεύσει τον δυναμισμό σου στα ύψη. Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις επιτυχώς όνειρα και επιδιώξεις, που καιρό τώρα διστάζεις να προχωρήσεις. Με την εύνοια των πλανητικών όψεων, έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις.

Λέων

Έχεις παραμερίσει πολλές υποθέσεις, οι οποίες έρχονται πάλι στο φως, απαιτώντας άμεσες λύσεις. Αυτή τη φορά φέρσου πιο υπεύθυνα και προχώρα σε δραστικές λύσεις. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις αδιευθέτητα ζητήματα για την τελευταία στιγμή, γιατί αυτό σου κάνει κακό. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα για να μην χάνεις εύκολα τον έλεγχο.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως εποικοδομητική. Η επιρροή που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου σε αναγκάζει να αναλάβεις περεταίρω ευθύνες, αλλά πρόσεχε μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Βάλε προτεραιότητες στα προβλήματά σου και δώσε λύσεις σε ένα από αυτά κάθε φορά.

Ζυγός

Έχεις την τάση να αναβάλλεις διαρκώς πράγματα και να τα αφήνεις για την τελευταία στιγμή. Άλλαξε τακτική άμεσα και φρόντισε να λύνεις τα θέματά σου στην ώρα τους, για να μην απελπίζεσαι αργότερα. Η οικογένειά σου και οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουν όποτε τους χρειαστείς. Να είσαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσουν και θα σε ανακουφίσουν με τις λύσεις που θα σου δώσουν.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά πιεστική, καθώς πολλές είναι οι ευθύνες που θα κληθείς να αναλάβεις. Να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα χάσεις τον έλεγχο και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θες. Μείνε αισιόδοξος και μην αφήσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση να σε πτοήσει.

Τοξότης

Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο, η ημέρα σου αναμένεται να είναι πιεστική, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, σε σημείο που ίσως ξεπεράσεις τα όριά σου. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε όσα έχεις να κάνεις και φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να ξεκουράζεις το μυαλό σου και να επανέρχεσαι δυναμικά κάθε φορά.

Αιγόκερως

Η εύνοια των άστρων και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Μην χάνεις στιγμή τον δυναμισμό σου και έχε πίστη στον εαυτό σου. Ιδίως με την σημερινή Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, μην αφήσεις λόγια τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Υδροχόος

Είναι αδύνατο να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, όσο ικανός κι αν είσαι. Ορισμένα πράγματα χρειάζονται το χρόνο τους, οπότε βάλε σε σειρά τις υποχρεώσεις και τακτοποίησέ τες μία μία. Η σχέση σου με ορισμένα άτομα είναι κάπως μπερδεμένη, άρα καλό θα ήταν να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να ξεδιαλύνεις το τοπίο. Αυτό θα σε ανακουφίσει, καθώς θα ξέρεις τι σου γίνεται.

Ιχθείς

Με τις επιρροές που δέχεσαι σήμερα από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, διάφορα εμπόδια θα μπουν στο δρόμο σου, που όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να ε αποσυντονίσουν. Μείνε προσγειωμένος και ρεαλιστής, καθώς οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα όνειρα που έχεις κάνει θα χρειαστούν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν, αλλά δεν αξίζει να τα παρατήσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (12/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
΄άστρα, 1232017,΄astra, 1232017