Όλοι οι τρόποι για να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

16:48 7/3/2021 - Πηγή: iPop

Οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι και δε χρειάζεται και να είμαστε! Ωστόσο κάποια σημεία μας που δεν μας αρέσουν μπορούμε να προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε. Ένα από αυτά είναι και οι μαύροι κύκλοι ή οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή τουλάχιστον θα σε βοηθήσουν να μειώσεις σημαντικά την εμφάνισή τους.

Πως θα ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει το κολλαγόνο και λεπταίνει, οπότε ανεξάρτητα από το είδος του δέρματος που έχεις ή τις καλές συνήθειες

που διατηρείς, οι φλέβες θα αρχίσουν αναπόφευκτα να εμφανίζονται μέσω του λεπτού δέρματος γύρω από τα μάτια σου. Η έκθεση στον ήλιο επιταχύνει τη διαδικασία διάσπασης του κολλαγόνου, οπότε το καλύτερο όπλο κατά των κύκλων κάτω από τα μάτια είναι οι πειθαρχημένες και συνεπείς συνήθειες εφαρμογής αντιηλιακού από νεαρή ηλικία.

Αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση είναι να πειραματιστείς με τις παρακάτω μεθόδους ώστε να βρεις εκείνη που σε καλύπτει περισσότερο!

Κρύες κομπρέσες

Το πρωί ή το βράδυ (ή ακόμα καλύτερα, το πρωί ΚΑΙ το βράδυ) άπλωσε μια κρύα κομπρέσα για περίπου 10 λεπτά. Εάν έχεις μάσκα, μπορείς να την έχεις στο ψυγείο και να τη χρησιμοποιείς δύο φορές την ημέρα, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δοκιμάσεις αυτή τη μέθοδο μείωσης των μαύρων κύκλων. Απλά φρόντισε να το διατηρείς καθαρό.

Αγγούρια

Στην πραγματικότητα, τα αγγούρια έχουν στυπτικές ιδιότητες, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις φέτες αγγουριού για να βοηθήσεις τα μάτια σου να επανέλθουν. Για να δοκιμάσεις αυτή τη μέθοδο δύο φορές την ημέρα, κόψε ένα φρέσκο ​​αγγούρι σε παχιές φέτες και στη συνέχεια ψύξε για 30 λεπτά. Έπειτα, άφησε τις φέτες στα μάτια σου για 10 λεπτά. Ξέπλυνε την περιοχή των ματιών σου με ζεστό (αλλά όχι καυτό) νερό μετά τη χρήση.

Χυμός αγγουριού & Χυμός λεμονιού

Εάν οι φέτες αγγουριού δεν λειτουργούν για σένα, δοκίμασε να αναμίξεις ίσα μέρη αγγουριού και χυμό λεμονιού και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μια μπάλα από βαμβάκι για να εφαρμόσεις το μείγμα στους κύκλους σου κάτω από τα μάτια. (Προσοχή! ΜΗΝ μπει χυμός λεμονιού στα μάτια σου!) Άφησε το διάλυμα στο δέρμα σου για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με ζεστό νερό.

Ροδόνερο

Το ροδόνερο δεν μυρίζει απλώς φανταστικά – μπορεί επίσης να καταπραΰνει και να αναζωογονήσει το κουρασμένο δέρμα. Όπως το αγγούρι, είναι ένα ήπιο στυπτικό, έτσι μπορεί να λειτουργήσει ως τονωτικό δέρματος. Απλώς βύθισε τα βαμβακάκια αφαίρεσης μακιγιάζ σε ροδόνερο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια άφησε τα στα ΚΛΕΙΣΤΑ βλέφαρά σου για περίπου 15 λεπτά δύο φορές την ημέρα.

Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλοι οι τρόποι για να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα