Όλοι ασχολούνται με το TikTok του Johnny Depp… Ακόμα και η Amber Heard! Αυτή ήταν η αντίδρασή της στην πρώτη του ανάρτηση

11:37 8/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Amber Heard κάνει νέες δηλώσεις αφού ο πρώην σύζυγός της, Johnny Depp, μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές του στο TikTok λέγοντας «να προχωρήσουμε μπροστά» μετά την ετυμηγορία στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της.

Την Τρίτη, 7/6, λίγο λιγότερο από μια εβδομάδα από τότε που η επιτροπή των ενόρκων τάχθηκε κυρίως με τον Depp και το δικαστήριο του επιδίκασε αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων

και στην Heard 2 εκατομμύρια δολάρια μετά από δίκη έξι εβδομάδων – ο Depp έκανε λογαριασμό στο TikTok και ευχαρίστησε τους «πιστούς» θαυμαστές του.

Σε όλους τους πιο πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ.. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Η αγάπη και ο σεβασμός μου, JD

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

Ο Johnny Depp έκανε TikTok και δεν θα πιστεύεις πόσους followers έχει!

Νέες δηλώσεις Amber Heard: Όσα είπε για το μήνυμα του Johnny Depp μέσω TikTok

Ένας εκπρόσωπος της Heard απάντησε στο μήνυμα του Depp σε μια δήλωση, λέγοντας: «Καθώς ο Johnny Depp λέει ότι “προχωρά”, τα δικαιώματα των γυναικών κινούνται προς τα πίσω. Τo μήνυμα της ετυμηγορίας στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι… να φοβάστε να υψώσετε το ανάστημά σας και να μιλήσετε δημόσια».

Η Heard, η οποία σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, είπε σε μια δήλωση μετά την αποκάλυψη της την περασμένη Τετάρτη, 1/6: «Δεν μπορώ να περιγράψω την απογοήτευσή μου με λόγια. Είμαι συντετριμμένη που το βουνό των αποδεικτικών μου στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη για το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι ένα βήμα προς τα πίσω. Στέλνει τον χρόνο πίσω σε μια εποχή όπου η γυναίκα που μίλησε και μίλησε δυνατά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Johnny Depp – Amber Heard: Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά τη νίκη του και τα highlights της πολύκροτης δίκης

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Johnny κατάφεραν να κάνουν τους ενόρκους να αγνοήσουν το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου, όπως και τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Είμαι λυπημένη που έχασα αυτή την υπόθεση, αλλά ακόμα πιο στενοχωρημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα: Να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

GETTY IMAGES

Στη δική του δήλωση μετά την ετυμηγορία, ο Depp δήλωσε ότι «η επιτροπή των ενόρκων μου έδωσε πίσω τη ζωή μου» και είπε ότι «τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε» γι’ αυτόν. Πρόσθεσε, «Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει άλλους, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου».

Γιατί έχουμε πάθει εμμονή με την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard;

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015 αφού συναντήθηκαν ενώ γύριζαν το «The Rum Diary» το 2011. Στη συνέχεια, η Heard υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας τον Μάιο του 2016. Ο Depp υποστήριξε ότι ποτέ δεν κακοποίησε την πρώην σύζυγό του.

Η νίκη του Depp στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση έρχεται 19 μήνες αφότου έχασε τη μήνυσή του για συκοφαντική δυσφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο του 2020.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλοι ασχολούνται με το TikTok του Johnny Depp… Ακόμα και η Amber Heard! Αυτή ήταν η αντίδρασή της στην πρώτη του ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλοι, TikTok, Johnny Depp… Ακόμα, Amber Heard Αυτή,oloi, TikTok, Johnny Depp… akoma, Amber Heard afti