Η νέα συλλογή της Nike λέγεται «Be True» κι έχει έναν κρυφό συμβολισμό που πρέπει να ανακαλύψεις

17:45 7/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Nike αποκάλυψε τη νέα συλλογή της «Be True», την οποία την λανσάρει για να τιμήσει τον Μήνα Υπερηφάνειας και την κοινότητα LGBTQ+.

Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα πέρα από τα παραδοσιακά σχέδια και παπούτσια με το εμβληματικό ουράνιο τόξο.

Η Nike λέει ότι η συλλογή «Be True» είναι «μια γιορτή της αγάπης και της δύναμής της να ενώνει τους ανθρώπους μέσω της ταυτότητας, της έκφρασης

και του αθλητισμού».

Nike – Pride συλλογή «Be True»: Τα κομμάτια που θα θέλεις κι εσύ!

Τα πρώτα κομμάτια είναι πλέον διαθέσιμα ιντερνετικά στο nike.com/gb και nike.com, ενώ ολοκληρωμένη η συλλογή θα αποκαλυφθεί στις 13 Ιουνίου.

Η εταιρεία κυκλοφορεί τις εκδόσεις «Be True» του κλασικού Nike Cortez, σε πολύχρωμα swoosh σχέδια με μπλε και ροζ κορδόνια.

Τι σημαίνουν τα αρχικά του LGBTQI+;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKE KICKS LOUNGE EAST (@nikekicksloungeeast)

Υπάρχει επίσης ένα ελαφρύ και τολμηρό πέδιλο Nike Oneonta «Be True» και το Nike SB Dunk Low Pro, με κλασικό λευκό επάνω μέρος και χρώματα από κάτω.

Τα ρούχα της συλλογής περιλαμβάνουν t-shirt και hoodie Nike Max90, και τα δύο σε δύο διαφορετικά χρώματα.

Η Nike λέει ότι η νέα σειρά αντιπροσωπεύει τη «ρευστότητα», με ένα μπλε, ροζ και λευκό σχέδιο, ένα νεύμα στη σημαία της trans κοινότητας αλλά και σε ασπρόμαυρη και γκρι έκδοση.

Υπάρχουν επίσης τα Nike Sunday Shorts που διαθέτουν το λογότυπο «Be True» και το λογότυπο Nike σε σχέδιο του ουράνιου τόξου.

6 σπουδαία μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε απ’ τις LGBTQ+ σχέσεις

Πρόκειται για μία συλλογή που αποτελεί τη συνεχή δέσμευση της Nike να αναβαθμίζει, να επενδύει και να εκπαιδεύει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sneakersydeportes

Για την δημιουργία της νέας συλλογής, η Nike συνεργάστηκε με πέντε εμπνευσμένους δημιουργούς, που μοιράζονται τις ιστορίες τους και ρίχνουν φως στα ζητήματα που επηρεάζουν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Ο τρανς κολυμβητής Schuyler Bailar, η χορεύτρια Honey Balenciaga, ο πολιτιστικός αναλυτής Andrew McCaskill, η παίκτρια σόφτμπολ Aleshia Ocasio και ο Αμερικανός ηθοποιός Chella Man.

Ο Bailar, ο οποίος ήταν ο πρώτος τρανς αθλητής που αγωνίστηκε σε οποιοδήποτε άθλημα σε ανδρική ομάδα, στην πρώτη κατηγορία του κολεγιακού πρωταθλήματα των ΗΠΑ, είπε ότι «Τα παιδιά δεν χρειάζονται εκπαίδευση, χρειάζονται έμπνευση. Πρέπει να τους δείξουμε ποιοι μπορούν να είναι γιατί είναι ήδη αυτό».

5+1 gay friendly προορισμοί στον κόσμο που θα σε μαγέψουν με την ομορφιά τους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Honey Balenciaga (@honey.balenciaga)

Η εταιρεία διοργανώνει επίσης μία «Be True» Σύνοδο, ανοιχτή στο κοινό στις 13 Ιουνίου.

«Αυτή είναι μια πρόσκληση για να είσαι αυτός που είσαι. Ελάτε μαζί μας για μια γιορτή υπερηφάνειας και προόδου. Γίνετε μέρος της συζήτησης για να εμπνεύσετε ενεργά και να κάνετε αλλαγές για την επόμενη γενιά» λέει στο κάλεσμά της η Nike.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νέα συλλογή της Nike λέγεται «Be True» κι έχει έναν κρυφό συμβολισμό που πρέπει να ανακαλύψεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα