Οι τρεις παίκτριες που θα επιστρέψουν στο GNTM και τα πρώτα πλάνα απ’ τον τελικό

12:09 22/11/2019 - Πηγή: iPop

Όπως είχε γίνει πέρυσι στο διαγωνισμό του Greece’s Next Top Model, έτσι θα συμβεί και φέτος. Ποιες είναι οι τρεις παίκτριες που θα επιστρέψουν στο GNTM; Τα πρώτα πλάνα απ’ τον τελικό!

Το GNTM έχει δώσει «νόημα» στις Δευτέρες και τις Τρίτες πολλών τηλεθεατών και πλέον έχουν μείνει 9 κορίτσια στο σπίτι. Ωστόσο, όπως είχε συμβεί πέρυσι, έτσι θα συμβεί και φέτος.

View this post on Instagram

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι

εννιά και το θέλουν όλες τους εξίσου πολύ. Το #GNTMgr τώρα, παίρνει φωτιά. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Nov 20, 2019 at 2:00am PST

Παλιές παίκτριες θα περάσουν και πάλι από μια δοκιμασία ώστε να αποφασιστεί ποιες είναι αυτές που θα μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Σε όλους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη ζωή.

Ποιες, όμως, είναι οι τρεις παίκτριες που θα επιστρέψουν στο GNTM;

Όπως έγινε γνωστό στο Πρωινό την Παρασκευή, στο ριάλιτι θα επιστρέψουν η Πόπη Γαλέτσα, η οποία είχε αποχωρήσει στα πρώτα επεισόδια καθώς δεν είχε καταφέρει να κάνει την κάθετη πασαρέλα, η Ελευθερία Καρναβά και η Εμμανουέλα Μάινα.

Να θυμίσουμε πως οι δύο τελευταίες αποχώρησαν από το παιχνίδι στα δύο τελευταία επεισόδια που παρακολουθήσαμε.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα αποχωρίσει η Ασημίνα Χαρίτου και στο επεισόδιο της Τρίτης θα φύγει η Άννα Χατζή.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη πως οι τρεις φιναλίστ είναι οι Κάτια, Κέισι και Άννα Μαρία. Τα τρία κορίτσια θα διαγωνιστούν στον τελικό, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και μόνο μια θα αναδειχθεί νικήτρια. Ο ημιτελικός πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο ενώ ο τελικός, όπως είχε αποκαλύψει και η Βίκυ Καγιά θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Και ήδη τα γυρίσματα με τις δοκιμασίες του τελικού έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη, οι τρεις φιναλίστ θα φωτογραφηθούν από τον Δημήτρη Σκουλό.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από τον τελικό και οι τρεις κοπέλες κατέφτασαν μέσα σε βανάκι σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας για να φωτογραφηθούν για τον τελικό.

Στα πλάνα βλέπουμε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον makeup artist Φρέντυ Καλομπράτσο και τον σκηνοθέτη Γιάννη Μικρό, ενώ όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης το Σάββατο 23/11 θα πραγματοποιηθούν και νέα γυρίσματα για τον τελικό και η δοκιμασία θα περιλαμβάνει μία από τις τρεις λήψεις που θα πρέπει να κάνουν οι φιναλίστ με τον Δημήτρη Σκουλό.

Μέσα στο βαν πάντως, «κρύβονταν» η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία.

Αναμένουμε λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα είπε η Ελευθερία για το GNTM μετά την αποχώρησή της

Το άρθρο Οι τρεις παίκτριες που θα επιστρέψουν στο GNTM και τα πρώτα πλάνα απ’ τον τελικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM,