Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2019)

08:01 22/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2019):Κριός

Κατά τη διάρκεια της ημέρας σε απασχολούν βασικά εργασιακά ζητήματα. Ανολοκλήρωτες υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο κι εσύ με προθυμία αναλαμβάνεις να τις ολοκληρώσεις. Μπορείς

να βασιστείς στη βοήθεια συναδέλφων/συνεργατών, οι οποίοι σήμερα παίζουν υποστηρικτικό ρόλο και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν πραγματικά.

Ταύρος

Το καλό κλίμα που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή, αποσπά την προσοχή σου από φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας. Πρέπει σήμερα να βρεις τρόπο να μοιράσεις την προσοχή σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εμπόδια στην καθημερινότητά σου και κυρίως σε θέματα της εργασίας σου.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά ζητήματα του σπιτιού σου προκαλούν ανησυχία μέσα στη μέρα, κυρίως επειδή πιστεύεις πως είσαι μόνος/η σου σε αυτό. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτό δεν είναι αλήθεια και πως οποιαδήποτε στιγμή ζητήσεις την υποστήριξη των υπόλοιπων μελών του σπιτιού σου θα την έχεις. Είναι επίσης μία εξαιρετική μέρα για να ρυθμίσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.

Καρκίνος

Σήμερα έχεις πολύ καλή επικοινωνιακή ικανότητα και μπορείς να την αξιοποιήσεις προς όφελός σου σε κάθε τομέα της ζωής σου. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα σε ζητήματα σπιτιού και εργασίας, καθώς η αποκατάσταση των ισορροπιών σε αυτούς τους δύο τομείς είναι ζωτικής σημασίας για σένα.

Λέων

Η μέρα σου έχει μία έντονη κινητικότητα, η οποία όμως περιστρέφεται γύρω από οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα. Βρίσκεις σημαντικές και στέρεες λύσεις για θέματα που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν σε αυτούς του δύο τομείς και φροντίζεις να αξιοποιήσεις την κάθε μία από αυτές.

Παρθένος

Η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο σήμερα! Απολαμβάνεις την πολυκοσμία που φέρνει στο δρόμο σου αυτή η μέρα και καλά κάνεις, όμως φαίνεται πως ξεχνιέσαι λίγο και παραμελείς άλλους τομείς που είναι ιδιαιτέρως σημαντικοί για σένα. Οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα δεν έχουν την προσοχή που θα έπρεπε από εσένα, τουλάχιστον σήμερα.

Ζυγός

Τις περασμένες μέρες σε απασχόλησαν κάποια οικονομικά θέματα του παρελθόντος, τα οποία όμως αδυνατούσες να τα διαχειριστείς. Σήμερα λοιπόν, χάρη στη Σελήνη που περνάει στο ζώδιό σου αισθάνεσαι πιο έτοιμος/η να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις καθυστερήσεις και εμπόδια, όμως στο τέλος θα τη βρεις εσύ την άκρη.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να λάμψεις μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για την προσωπική σου ζωή, μπορείς να στηρίζεσαι στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Η ομαδική δουλειά, η συνεργασία μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις στόχους που εδώ και καιρό δυσκολευόσουν να ολοκληρώσεις μόνος/η σου.

Τοξότης

Σε καταλαμβάνει εσωστρέφεια και μία τάση για απομόνωση κυρίως σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ναι, ίσως είναι έξυπνη στρατηγική αυτήν την περίοδο να προστατεύεις τους στόχους και τα σχέδιά σου από τρίτους, όμως τείνεις να συμπεριφέρεσαι περίεργα απέναντι στους συναδέλφους/συνεργάτες σου και αυτό ίσως έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό σήμερα να κάνεις σκέψεις ή/και συζητήσεις που να αφορούν μία επιπλέον κατάρτιση που θέλεις να λάβεις. Μπορεί να είναι κάποια σεμινάρια ή η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, σε κάθε περίπτωση συμβουλεύεσαι ανθρώπους που έχεις κοντά σου και σέβεσαι τη γνώμη τους. Η βοήθεια των φιλικών σου προσώπων σήμερα είναι πολύ σημαντική και καθοριστική για το μέλλον σου.

Υδροχόος

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις σήμερα στον επαγγελματικό τομέα σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος. Δε σε ενδιαφέρει να είναι απλά παρόν/ούσα, θέλεις να είσαι αποτελεσματικός/ή και αναγκαίος/α στη δουλειά σου και το πετυχαίνεις! Σήμερα τραβάς θετικά τα βλέμματα πάνω σου. Αξιοποίησέ το!

Ιχθείς

Η μέρα δεν είναι κακή, όμως υπάρχει μία τάση προς την ειρωνεία που οξύνει λίγο τα πνεύματα ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίας σου. Πρέπει να θυμάσαι πως το σχοινί δεν τεντώνει μόνο από τη μία μεριά και είναι απαραίτητο να ρίχνεις λίγο νερό στο κρασί σου που και που.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα