Οι σαλοπέτες είναι το απόλυτο street style του καλοκαιριού! – Τα μυστικά για να απογειώσεις το look σου και να μην φαίνεσαι σαν μικρό παιδί

14:38 1/6/2022 - Πηγή: iPop

Ολόσωμες φόρμες, παντελόνια με τιράντες ή σαλοπέτες, αποκάλεσέ το όπως θέλεις εσύ, αυτό το κλασικό τζιν είναι το απόλυτο trend για το καλοκαίρι του 2022. Αφού η Blake Lively έφερε ξανά στη μόδα τις σαλοπέτες, ακολουθώντας μία κλασική γραμμή styling, οι αναζητήσεις στην Google για το συγκεκριμένο trend

εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Ωστόσο, ενώ υπάρχουν πολλές εκδοχές του συγκεκριμένου τζιν για να βάλεις στο καλάθι σου, το βασικό ερώτημα είναι: «Πώς μπορώ να τις συνδυάσω ώστε να μη φαίνομαι σαν παιδάκι νηπιαγωγείου;»

Σε καμία περίπτωση δεν προσβάλλουμε τα νήπια, (αυτά τα παιδιά έχουν πραγματικά υπέροχα ρούχα!), αλλά θα ήθελα να σου προτείνω ορισμένες ιδέες για styling που ίσως δεν είχες σκεφτεί, ώστε να νιώθεις φρέσκια, ανανεωμένη, νέα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Dark Academia: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το νέο trend που καταλαμβάνει το TikTok – Πώς να το εντάξεις στην ντουλάπα σου;

«Πώς να συνδυάσω την σαλοπέτα;» Έχουμε την απάντηση!Η άνεση είναι η προτεραιότητά σου

Οι σαλοπέτες είναι συνώνυμες της άνεσης. Βάζεις το αγαπημένο σου τζιν και έφυγες κατευθείαν! Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα oversized φούτερ και αθλητικά παπούτσια και είσαι έτοιμη να δράξεις τη μέρα σου!

Βρες το σωστό νούμερο

Αν και μερικές προτιμούν να φορούν τις σαλοπέτες τους σε φαρδιά γραμμή, το να βρεις το σωστό μέγεθος σίγουρα θα σε βοηθήσει να μην χάνεσαι μέσα σε αυτές. Επίλεξε, λοιπόν, ένα slim-fit ζευγάρι που κόβεται ακριβώς στους αστραγάλους σου και μετά ντύσε το πάνω μέρος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, χωρίς να ανησυχείς μήπως φαίνεται πολύ casual.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη handmade creations (@lesfillesducoeur)

Παίξε με safe επιλογές

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες, μία σαλοπέτα με λευκό μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια είναι πάντα ένας συνδυασμός που απογειώνει το look σου. 

Mix and match

Φυσικά, ο συνδυασμός χρωμάτων θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σου, οποιαδήποτε στιγμή του καλοκαιριού! Μπορείς, επίσης, αντί για χρώματα να παίξεις και με λίγο πιο εναλλακτικά μπλουζάκια, όπως ένα κορσέ. Σκέψου να αφήσεις και το ένα λουράκι ανοιχτό. Αν φανεί και λίγο δέρμα, δε χάθηκε κι ο κόσμος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Slyde Ltd (@runandflyengland)

Αυτό είναι το viral παντελόνι του TikTok που φοράει κάθε It Girl! Εσύ ακόμα να το αγοράσεις;

Double Up On Denim

Τις μέρες με δροσούλα, μπορείς πάντα να συνδυάσεις τις σαλοπέτες σου με ένα πουλόβερ ή ένα denim jacket. Eίναι μια απροσδόκητη, μονόχρωμη επιλογή που θα σε βοηθήσει να κάνεις το συγκεκριμένο κομμάτι πιο μοντέρνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra (@purlgurl__)

Πες ναι στα prints

Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα prints, οπότε μη το σκέφτεσαι άλλο και τόλμησε να τα βάλεις στη ζωή σου! Μπορείς να πάρεις είτε μία σαλοπέτα με έντονα χρώματα και σχέδια, είτε να συνδυάσεις μία τζιν σαλοπέτα που ήδη έχεις με ένα μπλουζάκι με prints.

Αγοράζοντας ρούχα από το «Sleeper» μπορείς να υποστηρίξεις τα παιδιά που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δείξε λίγο δέρμα

Εάν ο στόχος σου είναι να νικήσεις τη ζέστη, μπορείς να παραλείψεις να συνδυάσεις την σαλοπέτα σου με ένα top και να βάλεις ένα bralette ή αθλητικό σουτιέν, που θα απογειώσει το στυλ σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion, Jewelry & Crystals (@karmanepalcrafts)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι σαλοπέτες είναι το απόλυτο street style του καλοκαιριού! – Τα μυστικά για να απογειώσεις το look σου και να μην φαίνεσαι σαν μικρό παιδί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα