Ο Tom Hanks αποκάλυψε το αγαπημένο cocktail της Βασίλισσας Ελισάβετ και την αδυναμία της στον David Beckham

12:57 1/6/2022 - Πηγή: iPop

Ο Tom Hanks αποκάλυψε πως το αγαπημένο cocktail της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ είναι το μαρτίνι, οπότε εάν δούμε την αγαπημένη μας Βασίλισσα αγκαλιά με το συγκεκριμένο ποτό, καθώς πλησιάζουν οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, να μην παραξενευτούμε.

Τον Μάιο του 2011, ο Hanks δείπνησε με την Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Barack Obama, ο

οποίος ήταν τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και τη σύζυγό του, Michelle Obama όταν επισκέφτηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Hanks στο talk show του BBC «The One Show» τη Δευτέρα, 30/5, για την προώθηση της νέας του ταινίας «Elvis», ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη εμπειρία.

Εμφάνιση έκπληξη από την βασίλισσα Ελισάβετ – Αποθεώθηκε από το κοινό της φορώντας ροζ κραγιόν και γυαλιά ηλίου!

Βασίλισσα Ελισάβετ – Μαρτίνι: Ο Tom Hanks και το αγαπημένο της ποτό

«Κάθισα ακριβώς δίπλα στη Βασίλισσα», θυμάται ο Hanks. «Η κουβέντα μαζί της είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε. Ήξερα ότι θα καθόμουν δίπλα της, έτσι ήθελα να μπορώ να μιλήσω για πράγματα που ήταν σημαντικά αλλά όχι αλαζονικά. Έτσι, την ρώτησα πόσο συχνά έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο και ήταν μια ωραία κουβέντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Elizabeth II UK (@queenelizabethiiuk)

Ο Tom Hanks αποκάλυψε ότι ξαφνικά είδε κάποιον να τοποθετεί δίπλα στην Βασίλισσα ένα ποτήρι με διαυγές υγρό, το οποίο δεν έμοιαζε με νερό.

«Τόλμησα να ρωτήσω τη Βασίλισσα: “Ποιο είναι το αγαπημένο cocktail της Αυτού Μεγαλειότητας;” και μου είπε, “Α, το μαρτίνι”», εξήγησε.

Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Εικόνες από το νέο ντοκιμαντέρ του BBC

«Αυτό έπινε όλη τη νύχτα και θεωρώ ότι είχε μια υπέροχη θητεία, οπότε ίσως αν θέλω να αναβαθμιστώ, ίσως αρχίσω να πίνω μαρτίνι μια στο τόσο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να ξεκινήσει τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, σηματοδοτώντας τα 70 χρόνια στον θρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lovely.hanks

Το 2016, γύρω στα 90ά γενέθλιά της, ο Hanks ρωτήθηκε, επίσης, για το κρατικό γεύμα στο «This Morning» του CBS. Είπε στον παρουσιαστή Gayle King ότι μίλησαν και για τον David Beckham κατά τη διάρκεια του δείπνου, επειδή ο πρώην ποδοσφαιριστής καθόταν μπροστά του.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει με τα αγαπημένα της άλογα και γίνεται κούκλα! Οι τρυφερές στιγμές από τα γενέθλιά της

Ο Hanks είπε: «Είπα στην Αυτού Μεγαλειότητα ότι ο David Beckham είναι ένας αρκετά όμορφος άντρας και εκείνη είπε, «Ω ναι, ω ναι, ω ναι».

Το «Elvis», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Hanks και Austin Butler, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Tom Hanks αποκάλυψε το αγαπημένο cocktail της Βασίλισσας Ελισάβετ και την αδυναμία της στον David Beckham εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα