Οι ρομαντικές κωμωδίες του Netflix που θα σου κρατήσουν συντροφιά την ημέρα των ερωτευμένων

17:17 13/2/2021 - Πηγή: iPop

Οι ρομαντικές κωμωδίες είναι από τις αγαπημένες κατηγορίες ταινιών καθώς ξετυλίγεται ο έρωτας μέσα από την πιο κωμική του πλευρά. Οι ρομαντικές κωμωδίες του Netflix είναι ό,τι πρέπει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με τον αγαπημένο σου στον καναπέ με τσιπς και σοκολάτα!

Οι ρομαντικές κωμωδίες του NetflixNotting Hill

Οι κόσμοι της Julia Roberts 

και του Hugh Grant συγκρούονται σε μια απίστευτα ρομαντική στιγμή το Λονδίνο τη δεκαετία του ’90. Η πιο υπέροχη σκηνή ξεκινά με τη φράση “είμαι απλώς ένα κορίτσι, που στέκεται μπροστά σε ένα αγόρι”.

Bridget Jones’s Diary

Μια ταινία που γιορτάζει τα 20α γενέθλιά της το 2021, και όχι μόνο επειδή έχει την τιμητική της, αλλά εξακολουθούμε να βρίσκουμε καινούργια πράγματα που μας αρέσουν κάθε φορά που την παρακολουθούμε.

How To Lose A Guy In 10 Days

Ο Matthew McConaughey  και η Kate Hudson πρωταγωνιστούν ως δύο μόνα άτομα, παίζοντας ακούσια ο ένας τον άλλον, με τον έναν να προσπαθεί να αποδείξει στους συντρόφους του ότι μπορεί να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί και ο άλλος να γράφει κρυφά μια στήλη με τίτλο – το μαντέψατε! – Πώς να χάσετε έναν άντρα σε 10 ημέρες.

Hitch

Ο Hitch, τον οποίο παίζει ο Will Smith, είναι ο γκουρού των σχέσεων που βρίσκει τον έρωτα όταν πέφτει πάνω σε μία αρθρογράφο!

13 Going On 30 

Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε αυτήν τη λίστα είναι η νοσταλγία και αν αυτό που ψάχνεις από ένα rom-com είναι μια άνετη ματιά πίσω σε πιο απλές εποχές, το 13 Going On 30 είναι αυτό που σου ταιριάζει. Η ίδια η ταινία είναι 20 ετών, αλλά είναι επίσης μισή σκηνή στη δεκαετία του ’80, προσφέροντας στους σύγχρονους θεατές μια διπλή νοσταλγία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι ρομαντικές κωμωδίες του Netflix που θα σου κρατήσουν συντροφιά την ημέρα των ερωτευμένων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα