Να σου συστήσουμε τους 24 παίκτες του MasterChef (Video)

11:04 13/2/2021 - Πηγή: iPop

Τέλος η φάση του bootcamp στον διαγωνισμό μαγειρικής. Έχουμε τους 24 παίκτες του MasterChef, οι οποίοι πήραν ο καθένας από μια λευκή ποδιά και μπήκαν στο σπίτι.

Οι τρεις κριτές και σεφ επέλεξαν τους 24 επίδοξους σεφ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, έχοντας ο καθένας ως σκοπό να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Στο τέλος του επεισοδίου της Παρασκευής, οι κριτές υποδέχθηκαν στο πλατό τους 24 φιλανίστ και τους καλωσόρισαν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αυτοί
είναι οι 24 παίκτες του MasterChef:

Στο μεταξύ, δεν πρόλαβαν καλά καλά να τακτοποιηθούν στο σπίτι, και ξεκίνησαν οι τσακωμοί!

Στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών στο σαλόνι, προσπαθούσαν να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά ήρθαν οι πρώτοι εκνευρισμοί. Η Ηρώ είπε μια μαντινάδα απ’ την Κρήτη με την Λία να πετάγεται εκείνη την ώρα για να συμπληρώσει την μαντινάδα.

Η Ηρώ, καθώς κι άλλοι συμπαίκτες της, εκνευρίστηκαν, ενώ μόλις δόθηκε η ευκαιρία στην Ηρώ είπε στην συμπαίκτριά της ότι… μιλάει πολύ και δεν θα πρέπει να το συνεχίσει αυτό.

Η Λία επέλεξε να μην δώσει συνέχεια, όμως, στις δηλώσεις της στην κάμερα δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, λέγοντας πως δεν είχε περάσει ούτε μισή ώρα από την είσοδό τους στο παιχνίδι και άρχισαν τα… όργανα!

Τη Δευτέρα οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με το πρώτο Mystery Box!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Να σου συστήσουμε τους 24 παίκτες του MasterChef (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef Video,