Συνταγή για απολαυστικό spicy tuna wrap που μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι

15:31 13/2/2021 - Πηγή: iPop

Αν αγαπάς τον τόνο και σ’ αρέσουν και τα πικάντικα τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να φτιάξεις σπιτικό spicy tuna wrap. Είτε πρόκειται για ένα ελαφρύ γεύμα είτε για σνακ, είναι ένα πολύ εύκολο και υγιεινό πιάτο για οποιαδήποτε περίσταση! Μία ισορροπημένη διατροφή χρειάζεται ώστε να έχεις πάντα ενέργεια να κάνεις αυτά που θες και απολαμβάνεις. Ένα πιάτο τόσο νόστιμο θα σε βοηθήσει ακόμα και τις στιγμές που δε θα έχεις διάθεση

να μαγειρέψεις και θα θες να φας κάτι από fast food. Η συγκεκριμένη τορτίγια μπορεί να καλύψει αυτή σου την επιθυμία χωρίς να σε επιβαρύνει με περιττές θερμίδες! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Αν όχι όλα τα υλικά, τα περισσότερα βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σου!

Τι θα χρειαστείς για το spicy tuna wrap1-2 κονσέρβες τόνο σε νερό2 κ.σ. μαγιονέζα (προσαρμόζεται ανάλογα με το πόσο κρεμώδες το προτιμάς)1 κ.γ. σάλτσα σόγιας2 πίτες τορτίγιας2/3 του φλιτζανιού καρότο κομμένο σε στικ1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες1/2 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και τεμαχισμένο σε μακριά μπαστουνάκιαΠώς θα φτιάξεις το spicy tuna wrapΠαίρνουμε ένα ένα μικρό μπολ και ανακατεύουμε τον τόνο, τη μαγιονέζα και τη σάλτσα σόγιαςΣτη συνέχεια, χωρίζουμε την τονοσαλάτα στις δύο τορτίγιεςΤέλος, χωρίζουμε τα λαχανικά στις δύο τορτίγιες και τυλίγουμε!

Καλή απόλαυση! Και μην ξεχνάς μπορείς να δοκιμάσεις και τις δικές σου παραλλαγές στη γέμιση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για απολαυστικό spicy tuna wrap που μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα