Οι πρώτες δηλώσεις της Γαρμπή και του Σχοινά μετά την τρομακτική ληστεία

15:01 26/1/2020 - Πηγή: iPop

Η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς περνούν δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ώρες μετά τη ληστεία που έζησαν. Ποιες οι δηλώσεις της Γαρμπή και του Σχοινά μετά την εφιαλτική ληστεία; 

Το γνωστό ζευγάρι έζησε ένα εφιαλτικό βράδυ, αφού έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι τους τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή γυρνούσε στο σπίτι τους απ’ το κέντρο, όπου εμφανίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της μπροστά απ’ το σπίτι στη Νέα

Ερυθραία, τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με τη σύζυγό του, τους έδεσαν και τους ζήτησαν να τους πουν πού είναι τα χρήματα.

Ποιες οι πρώτες δηλώσεις της Γαρμπή και του Σχοινά μετά την τρομακτική ληστεία που έζησαν;

Ο Διονύσης Σχοινάς ήρθε σε επικοινωνία με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι συγκλονισμένοι και οι δύο. Ευτυχώς, είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά 

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει και διερευνά την υπόθεση, οι ληστές είπαν χαρακτηριστικά και υπό την απειλή όπλου στον γνωστό τραγουδιστή “αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι”.

Οι ληστές, που ακινητοποίησαν τους δύο γνωστούς τραγουδιστές υπό την απειλή όπλων, τους ανάγκασαν να να τους υποδείξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα στον χώρο και πιστεύουν ότι οι ληστές ήξεραν πολύ καλά ποια ήταν τα θύματά τους. Η έρευνα έχει διευρυνθεί στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.

Διάβασε ακόμα:

Εφιαλτικές στιγμές για Γαρμπή- Σχοινά | Τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Το άρθρο Οι πρώτες δηλώσεις της Γαρμπή και του Σχοινά μετά την τρομακτική ληστεία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα