Οι καουμπόικες μπότες από τα Mango που βλέπουμε παντού!

18:10 19/10/2019 - Πηγή: iPop

Απ’ την αρχή της φθινοπωρινής σεζόν ένα είναι το fashion item που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ τις μπότες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες που βλέπουμε σχεδόν παντού και δεν είναι άλλες απ’ τις πανέμορφες -αλλά για τολμηρές- καουμπόικες μπότες από τα Mango.

Οι καουμπόικες μπότες τη φετινή σεζόν έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι ίσως αυτές στις οποίες θα μπορούσες να επενδύσεις εάν ψάχνεις το μοναδικό παπούτσι που θα αγοράσεις το Φθινόπωρο-Χειμώνα 19-20.

Τις έχουμε δει να τις φορούν αρκετά σε street

style εμφανίσεις τα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα από μόδα, ενώ έχουμε δει να τις προτιμούν και αγαπημένες celebrities στις off duty εμφανίσεις τους.

Εάν ρωτάς ποια είναι η γνώμη μας, τότε θα σου πούμε ότι πολύ απλά λατρεύουμε αυτές τις μπότες γιατί μπορούμε να τις συνδυάζουμε εύκολα με όλα τα φθινοπωρινά μας looks. Με μακριά floral φορέματα, με τζιν culotte, αλλά και με φούστες και μίνι φορέματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANGO (@mango) στις 30 Αύγ, 2019 στις 1:41 πμ PDT

Γιατί, όμως, ξεχωρίζουμε τις καουμπόικες μπότες από τα Mango; Γιατί είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην αγορά. Λατρεύουμε τα χρώματα που έχει πάνω της αυτή η μπότα, αλλά και το γεγονός ότι έχει πολύ χαμηλό τακούνι που σημαίνει ότι μπορούμε να τη φορέσουμε ακόμη και στη δουλειά.

Photo: Mango

Είναι οι μπότες που θα δώσουν έναν country τόνο σε κάθε σου εμφάνιση, ενώ το μήκος τους και το ότι φτάνουν αρκετά κάτω απ’ το γόνατο, τις καθιστά ιδανικές για basic εμφανίσεις με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν -ακόμη και λευκό- σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου πουλόβερ.

Photo: Mango

Και ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι. Γιατί να επενδύσεις σε καουμπόικες μπότες και όχι στις κλασικές μαύρες ή καφέ που θα έχεις για μια ζωή; Γιατί και οι συγκεκριμένες μπότες παρά το ξεχωριστό τους στυλ είναι τόσο ιδιαίτερες που μπορούν να αναδείξουν κάθε σου εμφάνιση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι εάν τις φοράς!

Διάβασε ακόμη:

H Kaia Gerber μας δείχνει πώς φοριέται το κοτλέ σακάκι το βράδυ!

Photo: Instagram

Το άρθρο Οι καουμπόικες μπότες από τα Mango που βλέπουμε παντού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα