Οι καλύτερες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά

10:52 4/5/2020 - Πηγή: iPop

Πολλές οικογένειες, με μικρά παιδιά, αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι. Και σ’ εκείνη τη στιγμή τίθεται το εξής ερώτημα: Ποιες είναι οι καλύτερες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά;

Μερικές ράτσες σκύλων είναι καλύτερα προσαρμοσμένες για οικογένειες με μικρά παιδιά. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τις καλύτερες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Να λαμβάνεις υπόψη τη δική σου καθημερινή ζωή. Είστε μια ενεργή οικογένεια που ξοδεύει πολύ χρόνο για πεζοπορία, τρέξιμο και κάμπινγκ; Ή μήπως τείνετε να παραμένετε στο σπίτι

μαγειρεύοντας και απολαμβάνοντας ταινίες; Θα θελήσεις να επιλέξεις ένα σκυλί του οποίου το ταμπεραμέντο, το μέγεθος και το επίπεδο ενέργειας ταιριάζει καλύτερα στην οικογένειά σου.

Παρακάτω οι καλύτερες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά:Mutts


Επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να πει κανείς τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θα πάρεις όταν υιοθετήσεις ένα mutt, τα καταφύγια συχνά σε αφήνουν να πάρεις το κουτάβι για μια δοκιμαστική περίοδο με την οικογένειά σου πριν από την υιοθεσία. Αλλά εάν τελικά υιοθετήσεις, ένα mutt θα σου αλλάξει τη ζωή!

Bulldogs

Τα Bulldog έχουν αυξηθεί στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Είναι φιλικά σκυλάκια, ενώ έχουν και μια αίσθηση του χιούμορ, θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Είναι επίσης τυπικά μια μικρότερη ράτσα, η οποία είναι ιδανική για μια οικογένεια που ζει στην πόλη.

Boxers

Τα boxers είναι πιστά, παιχνιδιάρικα σκυλιά που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικά για την οικογένειά σου. Είναι συνήθως αρκετά δραστήρια και πολύ αγαπητά. Μπορούν όμως να είναι και του καναπέ.

Doodles

Τα Labradoodles και τα Goldendoodles είναι διασταυρωμένες με labrador ράτσες. Δεδομένου ότι είναι ήδη οικογενειακά σκυλιά, προσθέτοντας την νοημοσύνη και την κοινωνική φύση τους, δημιουργούν έναν θαυμάσιο συνδυασμό για τις οικογένειες.

Golden Retrievers

Τα Golden retrievers είναι απ’ τις πιο ιδανικές ράτσες για οικογένειες. Είναι ένα πολύ δημοφιλές οικογενειακό σκυλί, επειδή είναι φιλικό, έξυπνο και πιστό. Είναι επίσης γνωστό για την υπομονή του, που είναι το κλειδί για οικογένειες με μικρά παιδιά που θέλουν συνεχώς να τραβούν τα αυτιά του σκύλου! Τα Goldens είναι επίσης πολύ παιχνιδιάρικα, έτσι μπορούν να συμβαδίσουν με τα παιδιά.

Labrador Retrievers

Τα Labrador Retrievers είναι τόσο παιχνιδιάρικα και ενεργά, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά κατάλληλα για μια ενεργή οικογένεια με μικρά παιδιά. Είναι επίσης πολύ αγαπητά και είναι πολύ εύκολο να εκπαιδευτούν.

Maltese

Τα Μaltese είναι απ’ τις καλύτερες ράτσες για οικογένειες! Μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι, ενώ τα έχεις πάντα μαζί σου! Είναι μικρά σε μέγεθος και καλόβολα. Τους αρέσει να είναι μαζί σου και κυρίως στην αγκαλιά σου. Αποτελούν ιδανική συντροφιά και είναι πολύ αφοσιωμένα και πιστά στον ιδιοκτήτη τους.

Διάβασε επίσης:

10 λόγοι που τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με σκύλο

Το άρθρο Οι καλύτερες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα