Οι καλύτερες 5+1 ταινίες για να δεις με τη μαμά σου!

14:39 10/5/2020 - Πηγή: iPop

Η μαμά σου αξίζει προσοχή και αγάπη περισσότερη απ’ όση ίσως να της δίνεις. Είναι πολύ όμορφο και της αξίζει να περνάς λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της με κάθε ευκαιρία. Έτσι λοιπόν σου έχουμε τις καλύτερες ταινίες για να δεις με τη μαμά σου στον ελεύθερό σας χρόνο. 

Με τη μαμά σου μπορείτε να κάνετε μαζί ένα σωρό πράγματα. Να μαγειρέψετε, να κάνετε δουλειές, να πάτε για ψώνια, να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να μιλήσετε και να κάνετε ό,τι άλλο σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Μπορείτε, όμως, και να χαλαρώσετε βλέποντας ταινίες που αναδεικνύουν τη σχέση μαμάς-παιδιού.

Οι καλύτερες
ταινίες για να δεις με τη μαμά σου

Ανθισμένες Μανόλιες, 1989 

Έξι ξεχωριστές γυναίκες ενώνονται με μία δυνατή φιλία και βιώνουν μαζί τις χαρές αλλά και τις λύπες της ζωής. Η Sally έχει μία υπέροχη σχέση με την μητέρα της, όμως αυτή κλονίζεται όταν η Sally θα περάσει μία δύσκολη περιπέτεια υγείας.

Stepmom, 1998 

Πρόκειται για μια άκρως συγκινητική ταινία. Η Jackie, μια διαζευγμένη μητέρα, πάσχει από καρκίνο, προετοιμάζει τη νεαρή ερωμένη του πρώην συζύγου της, Isabelle, στα καθήκοντα της ανατροφής των δύο παιδιών της. Έτσι λοιπόν, η Suzan Sarandon παραδίδει μαθήματα μητρότητας στην Julia Roberts.

Mommy, 2015 

Μία γυναίκα που έχει χάσει τον άντρα της προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τον υπερκινητικό, ατίθασο και συχνά βίαιο 15χρονο γιο της. Έτσι, μητέρα και γιος προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, ενώ μια νεοφερμένη γειτόνισσα θα προσφερθεί να βοηθήσει, αλλάζοντας δραστικά την εύθραυστη οικογενειακή ισορροπία.

Mamma Mia!, 2008 

Η Donna Sheridan (Meryl Streep) είναι μία αντισυμβατική μαμά που ετοιμάζεται να παντρέψει την αγαπημένη της κόρη στη Σκιάθο. Όμως, λίγο πριν το γάμο η κόρη της μαθαίνει πως έχει τρεις… πιθανούς μπαμπάδες. Έτσι, τους καλεί στον γάμο της κρυφά από τη μαμά της κι εκείνοι φυσικά, είκοσι χρόνια μετά, καταφθάνουν στο νησί που θα γίνει ο γάμος.

Η Μελωδία της Ευτυχίας, 1965 

Μπορεί να είναι λίγο παλιά, αλλά παραμένει διαχρονική. Μια γυναίκα προσλαμβάνεται ως γκουβερνάντα από τον πλοίαρχο Φον Τραπ για να προσέχει τα επτά παιδιά του. Η παρουσία της και η πληθωρική προσωπικότητά της θα αλλάξουν την ζωή όλων μες το σπίτι.

The kids are alright / Τα παιδιά είναι εντάξει, 2010 

Η Nic και η Jules είναι ένα ερωτευμένο ομόφυλο ζευγάρι με δύο νεαρά παιδιά, που η κάθε μία τους έχει κάνει παιδί με τον ίδιο ανώνυμο δωρητή σπέρματος. Ο τελευταίος, όμως, αναστατώνει τη ζωή όλων των μελών της οικογένειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Παιδιά ζωγραφίζουν τη μαμά τους σ’ ένα video που θα σου λιώσει την καρδιά!

Photo: Pexels

Το άρθρο Οι καλύτερες 5+1 ταινίες για να δεις με τη μαμά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5+1,