Οι Ελληνίδες celebrities που αυτές τις μέρες έδειξαν ότι υπάρχουν influencers για καλό σκοπό

20:46 23/3/2020 - Πηγή: iPop

Σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, πολλές φορές καταλαβαίνουμε καλύτερα τους ανθρώπους. Άλλους τους εκτιμάμε περισσότερο κι από άλλους απογοητευόμαστε. Κι αυτές τις μέρες έχουμε εκτιμήσει ακόμα περισσότερο πολλούς διάσημους ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς εκτιμούσαμε! Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα ευχάριστο νέο κι ένα παράδειγμα προς όλους του πώς μια τέτοια τεράστια κρίση μπορεί να μας φέρει πιο κοντά και μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις αλλά και την γνώμη μας για τους άλλους. Ελληνίδες celebrities αυτές τις μέρες μένουν στο σπίτι και

μέσα απ’ τις αναρτήσεις τους μας δίνουν έμπνευση.

Από ποιον να ξεκινήσουμε; Απ’ τη δικιά Πόπη, η οποία με τις αναρτήσεις της μας γεμίζει θετική ενέργεια, ενώ με τα lives της μας κρατάει συντροφιά; Απ’ τη Ζέτα Δούκα, η οποία στέλνει όμορφα μηνύματα προς όλες τις μανούλες ή απ’ τη Σμαράγδα Καρύδη που μέχρι και τραγουδίστρια έγινε για να στείλει ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες; Παρακάτω οι Ελληνίδες celebrities που θαυμάζουμε και μας δίνουν έμπνευση!

Ελληνίδες celebrities μας επηρεάζουν θετικά και μας δίνουν έμπνευση!Πόπη Τσαπανίδου

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που η Πόπη βρίσκεται σ’ αυτή τη λίστα. Τα τελευταία χρόνια, η ίδια έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της, έτσι άφησε την τηλεόραση κι επικεντρώθηκε στο wellness. Κάθε ανάρτησή της στο Instagram είναι κι μια ένεση αισιοδοξίας κι αυτές τις μέρες δεν θα μπορούσε να μην μας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ πολλά απογεύματα μας κρατάει και live παρέα μέσω του Instagram!

View this post on Instagram

Πρώτη ημέρα της Άνοιξης και παγκόσμια ημέρα ποίησης. Αφήνω εδώ λοιπόν, το πιο επίκαιρο από ποτέ, αγαπημένο ποίημα του Ρ. Κίπλιγκ ΑΝ, σε μετάφραση Βάρναλη. Με μια ευχή! Να γίνουμε άνθρωποι αληθινοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνίδες,ellinides