Οι δύο σειρές με δυνατά ονόματα που ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα σεζόν

15:11 11/5/2021 - Πηγή: iPop

Οι δύο νέες σειρές του Alpha που έρχονται μας κάνουν να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν! Δυνατοί πρωταγωνιστές και ιστορίες με ενδιαφέρον έρχονται να μας καθηλώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια σειρά είναι κωμική και η δεύτερη ερωτική δραματική. Είσαι έτοιμος να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες;

Οι δύο νέες σειρές του Alpha

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ το Zappit, στην κωμική σειρά πρωταγωνιστικούς ρόλους

θα έχουν η Παναγιώτα Βλαντή και ο Μάριος Αθανασίου.

Η Παναγιώτα Βλαντή υποδύεται μια όμορφη, σέξι μάνα, με εμπειρία και λαμπρή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα ενός show στην Αμερική. Έχει ζήσει ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα και είναι χήρα με 3 παιδιά. Μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στην Ελλάδα κανονικά και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις στη ζωή της.

Ο Μάριος Αθανασίου υποδύεται έναν στιβαρό άντρα που συμπεραστέκεται στην Παναγιώτα Βλαντή. Είναι ο άνθρωπος που εκείνη ερωτεύτηκε όταν έμεινε χήρα, και τον γνώρισε καθώς δούλευε στην εταιρεία του άντρα της ως αρχιτέκτονας. Για τη σχέση τους γνώριζαν η κολλητή της και η μητέρα του. Ο ίδιος θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες και θα κληθεί να πάρει μια απόφαση.

Στην ερωτική δραματική σειρά «Σασμός» η Μαρία Τζομπανάκη θα είναι πρωταγωνίστρια υποδυόμενη την Καλλιόπη. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Το σενάριο της σειράς γράφει ο Β. Χ. Σπηλιόπουλος, η σκηνοθεσία είναι του Κ. Κωστόπουλου ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η J. K. Production – Γ. Καραγιάννης.

Ο Σασμός όπως περιγράφεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο άντρας σηκώνει το χέρι του και σημαδεύει. Οι επτά πυροβολισμοί που ακούγονται ωχριούν μπροστά στην κραυγή του παιδιού: «Πατέρα…». Αλήθεια ή πλάνη; Τυχαίο γεγονός ή βεντέτα; Οι καταστάσεις περιπλέκονται και παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή.
Ακολουθεί δεύτερος θάνατος – αυτήν τη φορά μια γυναίκα. «Τις γυναίκες και τα κοπέλια δεν τα σκοτώνουν. Αλλού να ψάξετε για τον φονιά. Όχι στη βεντέτα…» Τα λόγια των μυστών ακούγονται ουτοπικά.
«Πάρε την κοπελιά μας και αλαργέψετε αμέσως από την Κρήτη. Δεν θα αργήσει να γίνει κι άλλο κακό. Φύγετε…» Μια μάνα μαζί με την κόρη της, εν μία νυκτί, εξαφανίζονται από προσώπου γης. Ένα κλειδί μένει κρεμασμένο στην πρόκα του τοίχου και μια μαντινάδα στέκει ατελείωτη.
Όρη και θάλασσες, τραγούδια και κατάρες, οργή και χάδι. Μέσα στις αντιθέσεις της φωτιάς, οι άνθρωποι χτίζουν τα όνειρά τους. Ωστόσο, η θέληση και το πάθος δεν αρκούν. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν ακαριαία.
Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα, σαν εφιάλτης, σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Τι θα μπορούσε να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο Σασμό; 

Όσα αποκάλυψε ο σεναριογράφος της Αγγελικής για το τέλος της σειράς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι δύο σειρές με δυνατά ονόματα που ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα